Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 568 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 12
 
Отговори на въпроси от 2000 - 12
 
 
Може ли да се извърши трансмутация
или отработка на карма по време на сън?
 
     Да, може. Например ти в своята младост си вземала по отношение на даден човек такива решения, които не ти позволяват повече да се срещнеш с него в този живот, за да проработиш тези взаимоотношения, които си имала с него. И доколкото по нататък тези взаимоотношения могат да оказват давление върху твоето развитие, като например тъгата, която чувстваш, значи поредицата от твои избори и решения водят по път, където вашите пътища на земята не се пресичат. Тогава архонтите на съдбата и същностите, които следят за съблюдаването на всички програми, приети от теб и от тях за даденото въплъщение с цел проработка на някакви качества, организират такива обстоятелства, които дават възможност на сън да реализираш тези кармични отношения.
     Освен това ако гледаш на нивата на чакрамните личности, то всяка чакрамна личност във всеки момент от времето, във всяко от отношенията между обкръжаващите ви хора има свои взаимоотношения, тоест носи своя карма. Например, свадхисханните личности са заработили своя карма с други свадхисханни личности на други хора. Да речем в младостта си ти си имала отношения с човек само на свадхисханно ниво. Повече на никакво друго – както в песента: срещнахме сте се и веднага ще се разделим. Точно така и вие – само на това ниво сте имали съприкосновение. После никъде не сте се срещали. Следователно има възможност на сън да излезете на нивото на реалностите на свадхисханните личности и там задължително присъстват в тези реалности отношенията, които някога сте имали с даден човек. И при желание, или при необходимост, тези отношения могат да бъдат проработени и неутрализирани.
     Какво означава да бъдат проработени – това е да ги опознаеш и оцениш от гледна точка на целесъобразността, от гледна точка на опита – до такава степен след която вече няма да ти бъде нужно това. Някога на теб по някаква причинна ти е било нужно и ти си изпитвала такива желания към него, емоции и други взаимоотношения, но проработени напълно в съня, ти вече няма да изпитваш нито тези желания, нито тези емоции на това ниво. Тоест в съня това, което става, се извършва като допълнителна кармична проработка между развъплътените чакрамни личности. Това не е само на свадхисханно ниво, но и на муладхарно - когато сънуваш, че се караш с някого или друго подобно нещо, или някаква суета, или чисто ментални някакви манипурни дела – значи проработваш на манипурен план и това не непременно трябва да бъдат хора, които ти познаваш, поначало в съня всичко е атипично. Тоест върви някакъв символ, който определя едно или друго качество, което ти трябва да проработиш. И ти работиш с този символ при все, че сега тези символи имат конкретен образ на хората непосредствено олицетворяващи дадените качества.    
 
 
                                                                                                                                                                            www.iskri.net/zefira


 

Създадено: 04/11/2012 : 14:24
Обновено : 17/02/2015 : 12:52
Категория : Орис
Страницата е посетена 1862 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^