Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 257 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 10
 
Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 10
 
Възможно ли е човек при проработени свадхисханни енергии да има непроработени муладхарни?
 
Какво означава проработени свадхисканни личности – означава, че е останала само седмата, нали? Да, по принцип е възможно, защото все още всичко зависи не само от развитието на свадхисхана, а и от проработките на манипурните личности.
Какво е това манипурни личности? Това са най-мислещите личности, така да се каже – личностите, смисълът на съществуването на които е областа на мисълта. При това областта на конкретната мисъл. Не идеи, не висши мисълформи, а чиста конкретика – приложната мисъл. В зависимост от това доколко манипура чакрата на човека е проработена, от нея зависи всичко останало.
Ако свадхисхана е проработена до достатъчно високо ниво, то както казах вече, всяка свадхисханна личност е завързана за муладхарна личност. И повишаването на качеството на свадхисханната личност тегли след себе си повишаване на качествата на муладхарната личност. Тоест, паралелно се проработват не само сексуални качества, но и качества на негативизма. Но може да се случи така, че човек твърде увлечен от чист секс, мисли малко за понататъшното си развитие. Затова той  не обръща внимание на такива страни от своето поведение и характер като избухливост, агресия, пределен егоизъм и т.н. Тези качества са способни да направляват развитието на манипурните личности, които посредством ментален натиск на тази чакра, която образува неговите личности, ги довежда до разбиране на това, че за тях не е изгодно да остават такива. Не е изгодно да си агресивен, негативен, раздразнен и по различни пътища ги убеждават в това, че да, това наистина е неизгодно. Ако човек е зациклен на своето здраве, то те убеждават в това, че „Момчета, колкото повече се дразните, толкова повече увреждате нервната си система. Ти ненавиждаш този човек, а той се отнася, да допуснем, неправилно към теб. Та разбери, ти ще получиш обратен удар със своята ненавист. И така после ще трябва да го проработваш кармично и да страдащ и т.н.” И тогава муладхарната личност влиза в такова състояние, че си казва: „Да, наистина за какво ми е това, това не ми е нужно - така я принуждават да работи над самата себе си”. Но отново – всичко това трябва да се извършва на нивото на сърцето, да е осветено от сърдечна светлина и любов, защото трябва да знаят накъде да вървят. Всички те се намират в тъмнина – те не знаят накъде да вървят. Само лъчът на сърцето ги направлява, божественото начало – само развитото сърце, разтвореното сърце, от което идва светлина. И тогава те, благодарение на тази сърдечна светлина, виждат, че да се раззиват в егоистично направление няма смисъл, да се развиват в технократическо отношение по отношение на тези манипурни личности също няма смисъл, така че „момчета, трябва и чувствата си да развиваме и всичко останало, а не само мислите и интелекта – голият интелект”.
Така върви уравновесяване – постоянно уравновесяване на тези личности една спрямо друга – те се тълпят тук, но те също така обменят и енергии. Сега ние с теб седим и обменяме енергии. Какво говоря не е важно – важно е на какво говоря, на какво енергийно ниво говоря. Аз говоря на анахатно-вишудхово ниво. Следователно от мен ти вземаш само анахатно-вишудхови енергии.  Лишчности нито от свадхисхана, нито от манипура, нито от муладхара при нашето общуване с теб не присъстват. Защото те не могат да разберат този разговор. Този разговор е понятен само на по-високите ни личности. Затова той се води между високите нива на нашето съзнание. При проработена свадхисхана състоянието на муладхара може да се подобри, но може да бъде не докрай проработено.   
 
                                                                                                                                                      www.iskri.net/zefira


 
 

Създадено: 20/10/2012 : 19:12
Обновено : 17/02/2015 : 12:50
Категория : Орис
Страницата е посетена 3556 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^