Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 822 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 09
 
Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 09
 
 
В лекцията си за признаците за проработка на низшите свадхисханни личности беше споменато отсъствието на желание на едно или друго ниво. Това означава ли, че тези желания изобщо не бива да възникват и че проработеният свадхисханен човек изобщо не трябва да има сексуални желания ?
 
Да, по принцип - да. Тоест желание изобщо няма, когато например е проработена муладхара, желание да се ядосваш, да се сърдиш и дразниш изобщо няма. Защо? Защото просто не можеш да влезеш в това състояние. То отсъства. Даже да се постараеш, при все, че как мога да се постарая да се разсърдя? Ето, аз ви давам някои уроци, но всичко отива към анахата, виждам някакво непроработено качество и хвърлям въдичка – и човекът кълве, изяжда стръвта. Щом видя, че има такова качество – хвърлям въдичката. И ако човекът реагира, хвърлям още повече. Ама разгорял се огън – чудесно, още хвърлям някакви идеи и уроци, докато човекът не се реализира в даденото качество, в дадения избор.
Характерните за дадената чакра желания – сексуалната, отсъстват, защото тях ги заменя чувството на любов и желание да си в близост с човека – да си редом с него. Това е първото анахатно ниво.
Второто ниво на анахата е когато започнеш да разбираш, че човека, когото обичаш, представлява нещо значително повече, отколкото просто личност.
Третото още по-високо ниво е когато започваш да осъзнаваш, че в развъплътено състояние тази личност е свързана с някоя от твоите анахатни личности. Аз например познавам тези развъплътени личности, общувам с тях, защото тези чакри са достатъчно развити при мен. Това са вече съвсем други нива на любов и отношения. Да речем тя има непроработени сексуални желания. Спускайки се до нейните сексуални желания аз също започвам, тоест, посредством обмена на енергия тя се намира в моето астрално тяло, аз поемам тези мисълформи в себе си и на мен също ми е интересно да ги проработвам, тоест, аз започвам също да се чувствам като мъж, но изучавайки всички тези мисълформи от гледна точка вече на женската същност. Може би опит от реализацията им вече да съм имал. И ми е интересно да й помогна да проработи всичко това. Тоест да, при мен ниските нива са проработени, благодарение на това аз съм могъл да изведа астралното си тяло на най-високата точка на равновесие. Благодарение на това съм могъл да изведа и менталното си тяло на най-високата точка на равновесие на силите. Именно това е онова, което се нарича инициация. Защото без тези ситуации, без това състояние не може да се получи нито трета, нито четвърта инициация. Но това ми помага в ще по-голяма степен да опозная себе си чрез нея. Разбира се в случая аз споменавам себе си само като пример, а по принцип се отнася и за всички останали.

                                                                                                     www.iskri.net/zefira


 
 

Създадено: 20/10/2012 : 19:03
Обновено : 22/02/2015 : 01:32
Категория : Орис
Страницата е посетена 3525 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^