Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 819 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 07
 
Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 07
 
Проработките трябва да се правят осъзнато, но какво да правим с преди това проработените неосъзнато енергии?
 
Ясно. Идва някакъв си там Орис и казва: момчета, това, което сте правили досега е било неправилно. Вие просто сте имали сексуални отношения и за нищо не сте мислили. А сега можете да използвате сексуалните си отношения за духовно израстване. И се оказва, че - ама с какво изобщо са се занимавали те преди това? И какво да се прави с това? Ами няма нужда да правите нищо – нужно е да осъзнаете, че всички отношения дават опит. Всички. Значи дали ти осъзнаваш това или не го осъзнаваш, ти все едно получаваш опит, тоест – извършва се реализация. Преди това се е извършвала реализация – когато не сте знаели, че с помощта на този свадхисханен резерв от енергия можете да развиете своята анахата. Реализацията е давала възможност да получавате опит. А аз сега говоря за трансмутация. Реализирайте, но и трансмутирайте. И не разпилявайте тази енергия за някакви по-малко нужни и по-малко еволюционни неща. Та вие имате най-ценното, което ви е дадено – това е сърцето, любовта, сърдечната чакра, затова моля ви, хайде да се погрижим за нейното развитие.
Например, вие сте посадили дърво или някакво растение. И на вас ви харесват цветовете на това дърво. И започвате да копнеете за тези цветове, грижите се за тях, за да бъдат свежи – забравили сте обаче за това, че е нужно да поливате и корените, за да могат тези цветове да бъдат винаги хубави, красиви и обилни, за да може дървото винаги да е зелено – за целта трябва да поливате неговите корени, а не просто да се наслаждавате и да се грижите за това, което виждате - корените са невидими. Корените на нашата същност тук в дадената слънчева система са анахата – нашата сърдечна чакра. Ако не усилваме и не укрепваме нашето сърце, нашата любов, нашата светлина, ще започнем да вехнем. Да, ще развиваме свадхисхана, муладхара, манипура, но това нищо няма да даде. Това ще ви изложи на опасността, на която са подложени милиони хора – тези, които имат мощно манипурно направление на развитие и които са развили лявото си полукълбо и така са се лишили от възможността да развиват своето сърце и чувства на високо ниво. Сърцето - това е възможност да изпитвате всякакви желания на много високо, тоест – на алтруистично ниво. Когато егото отстъпва в сравнение с чувствата, които изпитваш, когато отдаваш. И тогава, когато става така, че до преди това човекът се е наслаждавал на това его – това взел, друго взел, трето взел и трупал, трупал, трупал.
Когато стигаш до нивото на разтваряне на анахата, при това на високи нива, то ти не знаеш на какво само не си готов, за да дадеш на хората. Искате само да вземат, да вземат – нямате нужда от никакви благодарности, от нищо – казвате само: вземайте, вземайте, аз трупах, трупах, носих го, носих го за вас – живата влага и знания, вземайте, аз съм го донесъл на вас. Е, може да се поуплашите дали ще се хареса това, което сте донесли. Но даже това няма значение. За Бога, съмнявайте се, проверявайте, но всичко това го нося за вас – това е състояние на най-голямо удовлетворение от това, че можеш да споделиш нещо.
Когато човек стигне до това ниво, той е готов  да се развива понататък. Докато събира за себе си, той още не е готов да отдава. Често има така наричащи се „учители”, при които много се набива в очи тяхното желание другите да се прекланят пред тях, да ги превъзнасят, да ги наричат с измислени рангове, всички да признават, че те не са както другите – че са по-добри, по-чисти, по-святи, по-светли. А всъщност - като погледнеш аурата на този човек, виждаш, че милиони от обкръжаващите ги хора са по-добри и по-чисти от тях. Тенденцията на човешкото развитие е такава, че им е нужно да си поставят кумири, на които да се покланят, на които да се молят и по които да се ориентират. По тази причина това веднага отличава подобен учител и хората, на които изобщо нищо не им е нужно в замяна и които просто отдават всичко – знания, натрупан опит, само защото изпитват крайна необходимост от това. И толкова. Те са натрупали – сега е нужно да отдават. Да отдават защо – ами за да освободят място за постъпване на значително по-високи знания!

                                                                                                                                                                   www.iskri.net/zefira


Създадено: 20/10/2012 : 18:18
Обновено : 17/02/2015 : 12:45
Категория : Орис
Страницата е посетена 3516 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^