Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 814 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 05

Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 05
 
Как става хармонизирането на енергията в центровете?
 
То става постепенно и според индивидуалната еволюция.
Какво означава „проработено”: означава енергии, в които сме били осъзнато и сме извлекли оттам свой еволюционен опит; тоест ние вече знаем как действаме в тези или други ситуации. Така можем да съпоставим какви сме тук и тук и какво може да се получи от това. Това е проработка на енергиите.
При проработка на енергията на низшата муладхарна личност качеството на нейната енергия нараства. Защо? Защото тя се обогатява с опит. Получилият този опит става по-разбиращ, по-познаващ себе си. Така първата личност като че ли се самоанихилиира – тя сякаш изчезва, но всъщност не изчезва, а преминава в ново качество и става втора свадхисханна личност. С преработката на качествата, характерни за 2 свадхисханна личност, ние я довеждаме до живота на 3та свадхисханна личност, защото непрекъснато се извършва нарастване на качествата.
Кога се извършва хармонизация – когато за целия чакрамен център отговаря ЕДНА чакрамна личност – най-развитата, най-организираната и най-послушната за въздействие от високите личности, от анахатните например, от или манипурните. За физическия план седмата манипурна личност има голямо значение.
Според това как се реализират чакрамните личности - муладхарни, свадхисханни, манипурни, в нашите чакри се получава най-голяма степен на уравновесеност. Защо се прави това? Защото е значително по-лесно да се работи с 3 развити и осъзнати личности, отколкото с цял пазар – с три пъти по седем личности. Ето какво значи хармонизация – значително по-лесно е да уговориш седмата свадхисханна личност, в която са се въплътили всички останали личности – те са се самореализирали, самоудовлетворили – тях повече нищо не ги вълнува. Тях ги интересува въпросът за понататъшното им развитие, а то може да стане само с повишаването на качествата. Ето например седмата муладхарна личност – тя съдържа целият опит на предидущите шест – ние носим със себе си опита от нашите предишни въплъщения. Свещеник ... предава опита си на свещеник ..., той – на Шата Руставели, а той – на Сергей цвельов, който сега започва да реализира това по своему - целият този опит, и да преминава в нови качества. Кой ще бъде той в новите качества – това не е известно. Това може да бъде съвсем друга личност, над която всички ние работим. И аз и тези преди мен. И мен не ме вълнува това, че ще дам всичко на друга личност, защото тя – това ще съм аз. Затова някои могат да си помислят – как така, първата муладхарна личност така доброволно според реализацията си отдава себе си и става втора, трета, четвърта. Та те не забелязват това, защото това е техният път на развитие. Както например аз. Аз не мисля кой ще бъда в своето следващо въплъщение. Аз просто преминавам в нови качества и така преставам да бъда този, който съм сега. Аз се изменям с всеки миг. Днес не съм този, който съм бил вчера, защото посредством размишления и съпоставяне на различен опит плюс опита, получен от мен по време на сън, всичко това ми е дало възможност днес да бъда съвсем друг. Но аз не забелязвам това, а то съществува. Меним се всеки миг – ставаме по-опитни и вървим към по-високо ниво на своето развитие. Това е хармонизация. Когато ние, преработвайки всички низши енергии, всички низши нива на нашите чакри, стигнем до там, че във всеки момент да можем да се уговорим личностите в самите себе си за някакво по-еволюционно действие или избор. Защото всичките седем, тоест горните, най-развитите чакрамни личности, олицетворяват един идеал за земния човек. За земния, не за небесния, защото той няма муладхарна, свадхисханна и манипурна чакри. Това се отнася само до земния въплътен човек. Ето така изравняваме в себе си астрално менталните енергии и ги балансираме, тоест на някакви насочени към нас негативни действия ние винаги отговаряме с любов, винаги отговаряме уравновесено, защото разбираме, имаме опит и ръководейки се от този опит, вече се приближаваме към това на всякакви действия по отношение към нас да отвръщаме с любов и с осъзнаване на абсолютно ненанасяне на вреда на никого, към абсолютна безвредност - така, че нито едно наше решение, нито един наш избор да не нанесе някому вреда.

Създадено: 14/10/2012 : 17:16
Обновено : 10/06/2020 : 00:17
Категория : Орис
Страницата е посетена 3357 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^