Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 689 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 04

Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 04
 
 
В Евангелие на Божията Майка пише да не се привързваме нито към един човек, нито към един предмет или вещ, да не се привързваме към никого – ами отношенията на любов на двама обичащи се хора, в това число след смъртта?
 
Аз съм казвал, че тези, каквито сега се възприемаме – например ти, красива и т.н., след развъплъщението вече няма да се възприемаме такива. Аз ще умра, ще умреш и ти. Но аз вече няма да бъда такъв, какъвто ти ме възприемаш сега – външният ми облик и другите ми качества, защото сега се намирам на определена чакра на активност и други свойства и личности остават за мен като че ли встрани. В теб също и ма много и добро и лошо, но след смъртта ще станеш такава, каквато сега най-комфортно чувстваш себе си и каквато се стремиш да бъдеш. Затова много качества, присъщи за твоите низши личности от теб просто ще се отделят. Ти ще се очистиш от тях. Затова не трябва да се привързваш към тази, която, или към този, когото сега виждаш и познаваш. Защото там ще срещнеш съвсем друг човек – очистен от много вибрации, които са били характерни за земния човек, когото си обичала. Любовта преди всичко са душевни качества и нито външността, нито други привързаности към някакви навици или качества играят роля в истинската любов.
Ето например сега аз умирам, а продължавам да обичам Фироксанта – тази, която ти си останала тук. Това е безсмислено. Както и привързаността към теб такава, каквато си тук. Трябва с душата си да бъдете единни, да общувате с душата, а да не се привързвате към формата, защото формата е заблуда. Формата е това, което образуваме в ума си. Искам да те виждам каквато си, но всъщност ти не си такава. Вътре в теб има много неща, които искаш да скриеш. Искаш да изглеждаш ето такава, да те възприемам ето такава. И всички те възприемат именно такава. Но слава Богу аз притежавам астрално зрение и виждам каква си ти в действителност. И те обичам именно такава, каквато наистина си. Но другите хора не виждат това. И те се привързват към тази твоя външна форма. Ето, някой обича някого. Ах, той има такива очи, такива коси, такива крака и т.н. Край. Той се е привързал към нея, защото си я е измислил такава. Вкопчил се е в някакви привързаности  към личността и обича именно тези свои привързаности – но щом в нея се измени нещо и край – той вече не я обича, защото тази, която той обича, имала такива и такива очи.
Затова само възможността за общуване на духовен план дава истински чувства. Останалото са глупости и илюзия. Не трябва да обичаш човека, защото е такъв, тъй като такъв него го няма. Когато се развъплъщаваме, но в нас стремежа към общуване продължава, например аз умирам и след 2 дни ти също умираш, защото не издържаш без мен – но всъщност на фин план ти няма да намериш човека такъв, какъвто е бил – с такава външност, ако те е привличала външността. Защото подобното привлича подобно. Там няма такъв – това го обичам, това не ми харесва и толкова.
Например, ти се стремиш към някакви духовни качества в мен. Стремиш се към Орис като към учител, наставник, като към човек с определено ниво на духовност, но ме искаш и като мъж и слава Богу, но докато чувстваш към мен влечение като към мъж, значи ти не си проработила своите желания на нивото на своите свадхисханни личности. И колкото по-високи са тези желания по ниво на вибрации, толкова по-малко грубости и развратеност има в тях, толкова по-близо си до това, което искаш да видиш в мен. Но ако искаш да видиш в мен сексуален боец, значи в теб не са проработени и ниско свадхисханните личности. За Бога, проработвай ги, защото докато не ги проработиш няма да познаеш себе си като жена, желаеща ме като сексуален обект, като мъж. Затова опознавай ме, ако това ти е нужно. Ако това не ти е нужно, този въпрос няма да те интересува вече и ще го отхвърлиш. Ще обичаш Орис чисто - като духовна същност.      

Създадено: 14/10/2012 : 17:12
Обновено : 10/06/2020 : 00:16
Категория : Орис
Страницата е посетена 3449 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^