Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 701 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 03
 
Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 03
 
Осъзнатата обработка на низшите качества – задължително
условие ли е да се прави осъзнато?
 
Да. За да започнете задължителна проработка на низшите качества трябва преди всичко да се разотъждествите с личността, която живее тук на земята. Тоест Анатолий Петров не е тази, тази и тази личност. Щом започнеш да оценяваш своите постъпки от гледна точка на въздействието върху съвкупното ти съзнание от страна на една или друга въплътена личност, започва духовен процес. Да вземем секса. Защо секса? Защото сега това са най-проблематичните качества, защото пространството на Земята преди преображението се пронизва от най-мощните потоци божествена любов. И сексът е само малък диапазон от тези високи вибрации. Тоест, това е възможност да влезете в този поток – възможност да станете част от този божествен поток.
Следователно проработката на свадхисхана сега на дадения момент е най-главното още повече, че тя паралелно проработва и муладхарните качества, муладхарните личности, тегли ги за ушите. Момчета, хайде, стягайте се. Когато човек се намира в сексуално състояние, той не е агресивен. Изключваме тези, при които муладхарните форми на агресия не са проработени категорично – садомазохизма и т.н., когато муладхарната личност, да речем първата, в голяма степен влияе на първата свадхисханна личност. Тогава това желание и за полови отношения и за получаване на сексуални удоволствия сякаш прави сплав от тези две личност и човек иска да получи и удоволствие, а в същото време и да реализира своята агресия. Щом започнеш да разбираш, че това желание е предизвикано в теб от такава личност и започваш да мислиш да й дадеш ли възможност да се реализира в дадения момент, да проработи тези качества, или не е нужно - край. Започва духовен процес. От обикновен полов акт, всичко това се пренася а нивото на духовните стремежи. Половият акт става духовен процес, смисълът на който е трансмутацията на тези енергии – да, давам възможност на тази личност за реализация, за да може по време на оргазма тези енергии да се измъкнат от свадхисхана и да се пренасочат към анахата.
Ето, на мен тези енергии не са ми нужни, сега ти искаш да станеш светлина и да светиш на хората – стани любовта и своята светлина. Но това става чрез разотъждествяване на себе си. Ето този, който иска това – не съм аз, и този, който иска онова – това не съм аз. А аз съм това, това и това. За да знаете кой кой е, сега пиша книгата чакрамите на душата. За това досега не е говорено и писано. Нито Тайната доктрина, нито при А. Бейли,  
Едва преди година получих тази информация от своите учители.  Сега най-интензивни потоци пронизват земята и не трябва да допускате възможността  любовните желания, по нашите понятия, да се самоотрежат от този поток. Трябва да ги използвате в максимална степен. Как да стане това вече говорих в лекциите за духовния възход.

Създадено: 14/10/2012 : 16:53
Обновено : 10/06/2020 : 00:16
Категория : Орис
Страницата е посетена 3422 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^