Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 177 всичко

 5 посетители онлайн

В името на Иисус Христос - Как ви говори Бог?

СТАНДАРТ ЗА ЖИВОТ - КАК ВИ ГОВОРИ БОГ?
свалено от аудио проповед на TB JOSHUA
(проповедник, документиран изцелител с молитви в Нигерия на неизцелими болести, пророк, лекува безплатно, специално награждаван за благотворителната си дейност)
 
 
Алилуя. Амин.
 
За тези, които са тук за пръв път - вие сте на територия на свободата.
 
Няма проблем, който Иисус да не може да разреши. Няма тяло, което Иисус да не може да изцели. Няма болест, която Иисус да не може да излекува.
Кажете: „Аз съм на територията на свободата”.
Когато сте на територията на свободата, ключът е не да подтискате плътта, а да се предадете на Духа. Павел казва: „Има много по-добър начин. Решението е не да се притеснявате за своята ситуация - „Но аз съм бил на много места, сега съм тук, какво толкова ще стане” - не. Изходът не е да се тревожите за своята ситуация - след като сте тук - оставете нещата
на Бога. :)
Решението е не да се притеснявате за своята ситуация - решението е да се предадете на Духа. Да вървите в Духа е толкова вълнуващо. Правете онова, което Той ви казва в сърцето ви - това е изходът. Ако се вслушате в свидетелството на своята съвест, ето отговора. Не позволявайте на ситуацията, в която сте, да ви диктува. „Ох, това ми идва в повече, не мога да го понеса” - Не. Не позволявайте посоката ви да бъде определяна от онова, което сте чули или което ви казват хората. Оставете нещата на Бога. Алилуя.
 
КАК ВИ ГОВОРИ БОГ?
 
Как ми говори Бог? Вие сте тук, за да чуете мнението на Бога за нас и за другите. Ако бяхте действали с Бога, ситуацията, в която сте днес, нямаше да е същата - границите за вас щяха да са небесата. Вие сте предназначени да действате с Бога, да говорите като Него, да мислите като Него. Действайте с Бога, планирайте с Него, работете с Неговите проекти. Бог има много проекти. Научете мнението на Бога за вас и за другите. Заинтересувайте се от Неговия план - ето за какво сте създадени.
 
Нека прочетем Матей 4:1.
1. Тогава Иисус биде отведен от Духа в пустинята, за да бъде изкушен от дявола,
2. и, като пости четирийсет дена и четирийсет нощи, най-сетне огладня.
3. И приближи се до Него изкусителят и рече: ако си Син Божий, кажи, тия камъни да станат на хлябове.
4. А Той му отговори и рече: писано е: "не само с хляб ще живее човек, а с всяко слово, което излиза от Божии уста".
5. Тогава дяволът Го завежда в светия град и Го поставя на храмовата стряха,
6. и Му казва: ако си Син Божий, хвърли се долу, защото писано е: "на Ангелите Си ще заповяда за Тебе, и на ръце ще Те понесат, да не би някак да препънеш в камък ногата Си".
7. Иисус му рече: писано е също: "няма да изкусиш Господа, Бога твой".
8. Пак Го завежда дяволът на твърде висока планина и Му показва всички царства на света и тяхната слава,
9. и Му дума: всичко това ще Ти дам, ако паднеш и ми се поклониш.
10. Тогава Иисус му казва: махни се от Мене, Сатана! защото писано е: "Господу, Богу твоему, ще се поклониш и Нему едному ще служиш".
11. Тогава дяволът Го остави, и ето - Ангели дойдоха и Му служеха.
 
Много от нас казват - „Ама аз постих, молих се, християнин съм, пастор съм” - може да се молите и постите по цял ден, но ако същевременно не живеете в Божието Слово, изпускате главного. Каквото и да правите, и на езици да говорите, ако същевременно не живеете в Божието Слово - изпускате главното.  
Да знаете факти за Иисус не променя вашите взаимоотношения с Него. Затова заделете време, за да разпространите Словото в света и да бъдете проникнати от него. Да откривате какво има да ви каже Бог ВСЕКИ ДЕН.
Живейте в божието Слово. Вие сте в нея. (Библията). Аз съм в нея, но което е най-важното - Бог е в нея. Срещнете се с Бога лице в лице. Тук (в Библията) се срещате Бога лице в лице. Тук  се срещате с Бога, тук се срещате с Изцелителя, тук се срещате със Спасителя, тук се срещате с Освободителя, тук се срещате с Избавителя - ТУК!  Четете я - тя има изцеляваща сила. Четете я - тя е храна за вашата душа. Четете я - тя е водач за нашите крака. Четете я - тя има пречистваща сила. Четете я - тя има силата да променя. Четете я- тя е трайна. Четете я - тя е предназначена да ни пази от грях и грешки. Четете я - тя радва сърцето. ЧЕТЕТЕ Я!
Затова казвам, че Бог е в нея. Ето какво става, когато четете Библията. Когато отворите Божието Слово и го четете, вие чувате какво ви говори Бог.
Молитвите и четенето на Библията винаги трябва да вървят ръка за ръка. Иначе допускате грешка.  Молитвите и четенето на Библията винаги трябва да вървят ръка за ръка. Едното не е завършено без другото. Не може да се осъществи общуване, освен ако в разговора не участват двама. Това е книга, която те чете докато ти я четеш! Това е необичайна книга и изисква необичаен прочит. Трябва да заделиш време за нея - качествено време. Четете я с внимание, бавно и систематично.
Когато Сатана е изкушавал Иисус, в отговор Той просто му е цитирал Писанието.  Това означава, че ние трябва да изпълним нашата молитва с Писанието. Изпълни своите молитви с Писанието. Защото молитвите и четенето на Библията трябва винаги да вървят ръка за ръка. Едното не е цялостно без другото.
Когато Сатана изкушава Иисус, Той просто му цитира в отговор Писанието: „Човекът не трябва да живее само с хляб.” Затова изпълнете молитвите си с Писанието. Това е посланието за вас. Ако Бог е с нас - кой може да е против нас? Ако живеете в Словото, смело можете да кажете - Бог е с мен и никой не може да успее против мен. Това е послание за вас - Римляни, стих 31. Ако Бог е за нас, кой може да е против нас? Въпросът е: Бог за вас ли е? Живеете ли в Словото Божие? Какво означава това? Означава, че дяволът се маха, щом му кажа да се махне в името на Иисус. Казано е: „те ще гонят бесове”. Това означава, че ако живете в Словото, когато кажете „в името на Иисус”, дяволът ще се махне, защото сте му наредили да се махне.
Марк 16:18. „те ще полагат ръце на болните и те ще се изцеляват”. Молитвата е двупосочен разговор. Вие говорите на Бога, а след това слушате как Той ви говори. Изпълнете своите молитви с Писанието. Когато изполвате Думите, които сте прочели, това ви гарантира, че вашата молитва е в съгласие с божието Слово и съответства на намеренията за вашия живот. Защото, когато Сатана изкушава Иисус, в отговор Той просто му цитира Писанието. „Човек не може а живее само с хляб” Ето какво има да ви каже Бог. Ето какво има да каже Бог на вас. Иисус превърнал водата във вино - какво вино е било това? Я да видим в Библията. Не използвайте това, което си мислите, че ви е нужно да чуете. Тук - в Библията, става въпрос за това какво Бог има да ви каже. Нито един пасаж от Писанието не съществува в празно пространство. Една дума може да се каже днес, а друга - утре, но Бог е изпратил всяка от тях направо в живота ви.
Йов 23:12. ... „аз ценя неговите Слова повече от храната, която ми е необходима”. Храната е необходима за физическото ви тяло. Хранете физическото си тяло с естествена храна 2-3 пъти дневно. Хранете своята Душа с духовна храна поне веднъж дневно.
Искам да признаете нещо - изцелението, освобождението, избавлението не биват осъществявани от нас. Признайте това. Никой не може да се хвали със своите способности и сила. Който прославя, не трябва да слави себе си, а Бога. Всичко е от благословията и от всички благословии вярата тачи най-много Христос. От всички благословии Христос тачи най-много вярата. Признайте това.
Господи, да бъде свято името ти.
Благодарете Му!
Страданието е предмет на милост. Когато слепецът научил, че Иисус минава, той извикал: „Сине Давидов, имай милост над мен!” Сега искам да извикате: „Сине Давидов, нека твоята милост говори за мен, нека твоята благосклонност говори за мен.” Молете се. „Сине Давидов, смили се над мен в могъщото име на Иисус Христос!” Казано е, че когато Иисус дойде да ни спаси, очите на слепия ще се отворят, бедните ще бъдат благословени. Да знаете за присъствието на Иисус означава да знаете за Божията сила. Ако Иисус присъства сред нас сега - очите на слепия ще се отворят.
Чуйте - говоря ви за служенето на нашия Бог Иисус Христос, говоря ви за служенето Светия Дух. Ако Иисус е сред нас - очите на слепия ще се отворят - това означава Неговото служене. Каква е вашата ситуация? Няма болест, която Иисус да не може да изцели. Няма проблем, който Иисус да не може да реши. Какъв е вашият проблем?
 
Проповед на TB Joshua
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Създадено: 28/09/2012 : 02:10
Обновено : 10/06/2020 : 00:14
Категория : В името на Иисус Христос
Страницата е посетена 4977 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^