Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 965 всичко

 4 посетители онлайн

В името на Иисус Христос - Лестър Съмрал - въпроси и отговори
ЛЕСТЪР СЪМРАЛ
 
(изключителен проповедник, визионер, изцелител,
приемник на прочутия Смит Уигълсуърт, доказано изцелил
и освободил стотици хиляди хора от болести, демони и зли духове,
бащата на християнската телевизия)
 
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
 
 
Могат ли злите духове да причиняват заболявания?
 
Въпреки, че в крайна сметка всички болести са спуснати от дявола, не всички от тях са причинени от демонична сила. Ако човек е болен, защото не се грижи за тялото си, то не може да се каже, че дяволът е виновен за това. Според мен някои заболявания са с демонично проявление. Една от тях е рака, епилепсията също се включва в тази категория. Иисус може да ви освободи от тези зли духове и ще го направи.
 
 
Има ли някаква връзка между демоничното и употребата на наркотични вещества и тяхното разпространение?
 
Аз съм напълно убеден, че наркотиците и успокоителните са основните инструменти, чрез който дяволът оказва влияние днес. Той постоянно се стреми да нанесе удар на Бога, атакува и причинява вреда на човека. Чрез тях дяволът може напълно да управлява човека. Там, където силата му е най-голяма, най-много хора употребяват наркотици - Китай, Индия, Индонезия и Тибет. По улиците на Хонконг въздухът беше така наситен с тези зловония, че едва можеше да се диша. Ако погледнете тези хора в очите, ще видите, че са обладани от бесове. Около такива места има по-голямо струпване на сили на дявола. Наркотиците упраляват разума и духа и това позволява на дявола да обладае и да контролира човешкото същество.
Не случайно попадналите в капана на наркотиците не могат лесно да се измъкнат - това е нещо повече от физическо теглене или потребност - зад това стои дух!
Ето защо медицината не може да излекува попадналите в зависимост, ето защо наркоманът спира да ги взема, а след това неочаквано започва отново. Такива хора се нуждаят от освобождаване от демоничните сили на дявола. Същото се отнася и за онези, които търгуват с наркотици. Те могат да бъдат освободени от човек притежаващ голяма духовна сила и власт.
 
 
 
Могат ли злите духове да живеят в помещения - например в домовете ни? Как се появяват там? Как можем да ги премахнем?
 
Да, злите духове могат да живеят на всяко място, където са добре дошли, или където могат да получат власт и където никой не им пречи. Те ще превърнат в свой дом всяко място, където ги почитат или където им се покланят. В много домове се чуват викове, стъпки, гласове и др.
 
Как злите духове влизат в сградата - чрез лоши хора, живеещи на тези места. Това може да бъде следствие на злополука или събитие, случили се на това място. Може би в къщата е живял човек, обладан от дух, който по-късно ще оказва влияние със своето зловещо присъствие.
 
Как да се отървем от тези духове? Ако не можете да ги изгоните, е по-добре да се преместите другаде.
 
 
Човекът ли дава разрешение на дявола да влезе в него или дяволът може да влезе във всеки, в когото пожелае?
 
Ако човек дотолкова изгуби самообладание, че започне да крещи без да се контролира, в този момент той открива своя дух за дявола. Когато духът на гнева овладее човека, той може да го принуди да лъже, и духът на лъжата може да влезе и да заживее в него. Тези духове могат да подбуждат човека да краде - тогава духът на кражбата го овладява. В действителност, той дори не разбира защо е откраднал или излъгал - просто чувства странно желание в себе си, което го кара да направи всичко това.
 
В повечето случаи отначало човек трябва да открие своя ум и дух за злата сила, така че тя може да влезе и да влезе и да го овладее. Той може да получи освобождаване от такава собственост чрез авторитета и силата на Иисус Христос
 
 
Зъл дух ли е прелюбодеянието?
Когато някой подчинява силата на волята си на злото, то идва, за да го завладее. Човекът се превръща в негов роб и вече не може да прави каквото иска, а трябва да се подчинява на злото (виж Римл. 06:16).
 
Един от тези духове е духа на прелюбодеянието. Ако човек постоянно отдава своя разум на разпуснатост, този дух влиза в него и го води до страшен грях. Човекът ще започне да говори и прави неща против волята си поради силите на злото, които са го обладали.
 
Ако демон обладае човек, това води до ужасни последствия: става пазач на душата и духа му и може да доведе и други зли духове в живота му. Например, човекът може да извърши кражба и да стане клептоман. Той ще краде дори да не е нужно. Този дух отваря вратите на душата му за другите духове. В него може да влезе в духа на измамата. Когато това се случи, човек лъже с повод или без повод, дори ако истината звучи по-добре.
 
* Клептоман — човек, обхванат от непреодолим стремеж да извършва кражби. — Б.пр..
 
Лука (11:24-26) се казва, че злият дух е изгонен от човека, не намира покой. Той се връща и установява, че къщата (душата на човека) пометена, почистена и празна. Той отново заема душата на човека, водейки със себе си още седем други зли демона.
 
Христос обяснява, че последното състояние на човека е по-лошо, отколкото преди освобождаването му от демоничните духове. Това означава, че човек, предал се на злото прелюбодеяние, разкрива себе си за приемането на други бесове, които дяволът иска да въведе в него. Трябва на всяка цена да се пазим от всякакви демонични сили!
 
 
Можем ли сятаме, че шизофреникът е обладан от бесове?
 
Шизофрениuкът може би измъчван от дявола, но дяволът не може напълно да обладае даден човек и да предизвика шизофрения, докато той не му позволи да го направи. Библията ни учи да се противопоставяме на дявола и той ще избяга от нас (James. 4:7). Това означава, че още от младостта си трябва да се стремим да бъдем като Иисус в цялото си поведение и да се съпротивляваме на дявола във всяка област на живота си.Така ще открием тайната на психичното здраве.
 
 
Някои хора се раждат обладани от дявола.
 
Най-често обаче личността бива обладана в резултат от решения взети от самата нея.
 
Не е задължително човек, страдащ от раздвоение на личността, да е обладан от бесове. Може би е просто депресиран от дявола.
 
В случай с шизофренията, за да се спре заболяването и да се освободи пациента, този, който го освобождава, трябва да притежава божествена власт.
 
 
Хората, намиращи се на първите етапи на обладаване, могат ли да получат свобода?
 
Да, щом осъзнаете, че сте постоянно опечалени или в депресия, признайте, че всичко това го прави с вас дявола - можете просто да се противопоставяте на тъгата и да провъзгласите: „Ще се радвам. Ще се веселя и благодаря на Бога още сега.” След това започнете да се смеете и да провъзгласявате радост.
 
 
Моя приятелка ми призна, че нейната умряла майка я посещава и разговаря с нея. Какъв е този дух и трябва ли да го изгонваме?
 
Това е „познат” дух, който се стреми да подражава на даден човек. Тези духове могат да имитират хора по най-необичайни начини, даже да подражават на говора и маниерите на друг човек. Но не е нужно да вярваме на такъв дух. Тази жена трябва да бъде освободена.
 
 
Семейството на сестра ми си купи дом използван преди това за публичен дом. Откакто се нанесоха там съпругът й започна да се държи злобно с нея. Как да се моля за техния дом?
 
Ако в дома живеят зли духове, можете да направите едно от двете:
 
1. Да минете от стая в стая, провъзгласявайки силата на кръвта на Иисус, повелявайки на злите духове да напуснат. Така покривате цялата къща с кръвта на Иисус. След това да обясните на хората, живеещи там, да започнат да славят Бога. И ако се прояви някакво - макар и слабо, проявление, трябва да им викнете: "Нима сте се върнали? Махайте се завинаги! "Нека дома да бъде освободен.
 
2. Друга възможност за живеещите там е да се преместят другаде. Някои хора не са толкова силни духовно и за тях не е задължително да водят духовна битка. Можете или да се молите, за да изгоните дявола, или да се преместите.
Лично аз бих предпочел да изгоня дявола.
 
 
 
Лакомията дух ли е?
Преяждането може да бъде дух. Ако някой има ненормален апетит, това е проява на дух. Не трябва да бъдем в никакво робство, например пушене, преяждане и други вредни навици. Повелете на такива желания да се махнат от живота ви. Ние не сме роби, а сме свободни в Христос.
 
 
Има ли връзка с демонична сила фенера от тиква с прорязани отвори под формата на очи, нос и уста, изготовяни за празнуването на празника Хелоуин?
Празнуването на Хелоуин следва да се избягва.
 
 
Смятат ли се амулетите и емблемите, използвани в ювелирни изделия, като символ на демонична сила?
 
Да. Аз не бих държал такава вещ при себе си независимо от това къде е била направена - дали в същата държава или в друга. По-добре да нямате нищо общо с всичко, което има поне някакво отношение към демоничната сила.
 
 
Имам колекция записи на Битълс. Правилно ли е да ги продам и да пожертвам парите за Божия работа, или по-добре да ги унищожа?
 
Унищожете ги! Те могат да изпратят някого в ада. Ритъмът на тази музика напомня ритъма на джунглата и разрушава личността на човека.
 
 
Как може да се изгони духа на лъжата и похотта от семейството? Познавам баща на 6 деца, който изневерява на своята жена.
 
Бог няма да принуждава никого да живее правилно. Ние сме хора със свободен избор и сами решаваме дали да отидем в рая или в ада. Ако човек не иска да служи на Бога, той ще обича семейството си. Можете само да се молите силата на дявола да бъде разрушена в живота му. За да получи свобода, той трябва да иска да се освободи от духа, който го е обладал. Той не може да се освободи само защото вие желаете това.
 
 
Съществува ли дух на хазарта?
Хазартът е стремеж да се получи нещо без всякакви усилия, и това е неправилно. Казината в Лас-Вегас и Атлантик-Сити са настроени така, че да вземат парите на хората - те им позволяват да спечелят някаква сума, за да ги заинтересуват, но накрая хората губят всичко. Те трябва да се освободят от тези духове чрез могъщата божия сила.
 
 
Може ли християнин да бъде обладан от зъл дух или демон?
 
Да, ако ходи на места, където Бог не би отишъл - например в порно кино, казино, публичен дом и др. подобни.
 
 
 

Създадено: 27/09/2012 : 02:53
Обновено : 10/06/2020 : 00:13
Категория : В името на Иисус Христос
Страницата е посетена 5405 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^