Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 190 всичко

 6 посетители онлайн

От тук от там - Военна тайна - мобилният телефон

Военна тайна - мобилният телефон
 
Какво е общото между микровълновата печка и най-новото оръжие - принципът на действие; оказва се, че невидимите свръхчестотни излъчвания са в състояние да изпепеляват хората отвътре и да не оставят външни следи, както и да извеждат от строя всички електронни системи на противника.
 
По-подробно за последните разработки на свръхмощно оръжие за масово поражение
 
В Русия почти 8 милиона души използват клетъчни телефони, а още 30 милиона живеят на територии, обхванати от мобилни връзки. Малцина знаят, че мобилния телефон може да стане идеално оръжие за убийство, а в бъдеще - даже оръжие за масово поразяване наравно с атомната бомба. Убиват свръхчестотните вълни, които телефонът излъчва. Апаратът ги генерира дори в изключено състояние. Дори в малки дози свръхвисокочестотните излъчвания причиняват гадене и халюцинации.   
СВЧ излъчването е електромагнитно поле, състоящо се от радиовълни; при разговор по мобилния телефон вълните проникват в тялото на човека и се поглъщат преди всичко от кожата, ухото и отчасти - от главния мозък. Всяка секунда мобилният телефон прави СВЧ излъчване със сила 10 микровата, което само по себе си не е опасно за човека, но след известно време възниква ефект на натрупване и в организма се натрупват все повече ватове - това е излъчването на нашите микровълнови печки и на нашите мобилни телефони - това е излъчване с честоти от мегахерц до гигахерц - от милион до милиард колебания в секунда; за сравнение - лампата, която свети, е с 50 херца колебания в секунда, а тук те са - от милион до билиард - това е свч. Учените са изчислили, че да убива в буквалния смисъл на думата телефонът започва след 15-20 години, но и това не е най-страшното.
 
Малцина знаят, че мощността на излъчването на мобилния телефон може да се повиши изкуствено - тоест - да убие неговия собственик за значително по-кратък срок. Всичко е в технологията за предаване на данни. Основните компоненти на клетъчната връзка е непосредствено телефона и базата, която позволява непосредствено да се лови мрежата. Всяка секунда те обменят информация за местоположението на апарата посредством радиовълни. При желание мощността на тези вълни може да се усили в пъти - жертвата умира от кръвоизлив в мозъка за една нощ. Никой не би заподозрял мобилния телефон. Аутопсията би показала обисновен инсулт.
 
За пръв път успяват да покорят свч-излъчванията американците; разработеното от тях СВЧ-оръжие е на етап последни изпитания. Резултатите са потресаващи -
Това основно се прави основно за съпровождане на конвоя - за да се подтисне наоколо всичко, което може да увреди конвоя - ако там са заложени някакви устройства, а също и за да се въздейства на електросистемата на двигателя на колата.
 
Тази пушка стреля с микровълново излъчване - принципът й на действие е прост - генераторът изработва енергия, кояато постъпва в системата за управление; след няколко секуди пакета преминава през огледалото за фокусиране и попада в целта - далекобойност на изстрела - 500 метра, което превъзхожда показателите на множество стрелкови комплекси; с един изстрел тази пушка може да убие петима войника,            защото диаметърът на лъча е 5 метра, с което не могат да се похвалят например лазерните винтовки. Но най-любопитното е, че свч-пушката е универсално оръжие; в зависимост от задачата, то може и да убива или да осакатява противника - всичко зависи от това колко секунди се държи лъча. Например за изгаряне първа степен стигат и 5 секунди престой в зоната на поражение; а над 10 - въздействието е вече смъртно опасно.
 
Когато подобно излъчване попада на кожата на човека, на дълбочина 0,4 мм се предизвиква рязко нагряване на кожата, например за 3-5 секунди температурата се повишава с 10 градуса, 43 градуса вече е болестно, 60 градуса - изгаряне;
 
Още едно предимство на свч-излъчването - то може да изважда от строя не само пехотата, но и техниката - радиовълните могат да действат на принципа на умните ракети - трябва само да се изстреля, а след това пакетът енергия ще блуждае, докато не намери някаква електроника - след това буквално ще стопи всички микросхеми - излиза, че свч-пушката може да изведе от строя всеки електронен прибор - от мобилен телефон до компютърна мрежа на министерството на отбраната.
 
За разлика от обчайното, свч-излъчването много лесно прониква през черния вход, защото ако даже само един кабел влиза или излиза от този уред, свч-излъчването може да попадне в него, а сега - както всичко е компютъризирано и с чипове, то може да повреди тази система, да наруши системите за радиовръзки, комуникации и т.н. Ако в устройството има поне един компютърен чип или проводник, то микровълновата пушка ще го унищожи - даже автоматът в ръцете на войника може да се окаже безполезен - на всички е езвестно, че цялото вносно оръжие е пълно с електроника
 
при защитаван от подобна система обект ракетата, която се насочва по сигнал от спътник GPS при излитане тази система за насочване спира да работи
 
всяко битово устройство в дома ни е мини-излъчвател - всички битови прибори, които използваме всеки ден, са потенциални убийци - учените не изключват в бъдеще да бъдат измислени магнити или генератори развиващи излъчването на приборите до максимална мощност. Това означава да могат да ни убиват посредством микровълновата печка, телевизора и електрическия нагревател - последните възможности все още не са реалност (макар че военните нито ги отричат, нито ги признават), докато свч-пушката вече е на етап бойни изпитания. Тази година американците планират да създадат няколко батальона снабдени със свч-комплекси. Русия също не изостава, макар всичко да е строго засекретено - което показва, че първите резултати вече са налице.
 
                                http://www.youtube.com/watch?v=A5WTXt69clQ

Създадено: 08/08/2012 : 20:54
Обновено : 10/06/2020 : 00:08
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 5410 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^