Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 694 всичко

 5 посетители онлайн

Кредо Мутва - СПИН
 
Кредо Мутва за лечението на СПИН
от сайта на Дейвид Айк
 
29 април 2001 Йоханесбург, Южна Африка
 
 
Кредо: Бих желал да кажа на света, че аз не съм знахар, шарлатанин или любител на сензациите. Аз съм възрастен човек, който е видял много.
Искам светът да знае, че съществува лъч надежда, който се излъчва от Южна Африка.
 
Това е растение, което е на път да изчезне, растение, което се нарича ’Suderlandia Fructosate’. Това растение прави чудеса за онези, които са болни от ужасната болест наречена СПИН. Растението е толкова невероятно, че чудесата се виждат в рамките на седмица или две. Ако това растение се даде на човек, който е на смъртно легло, в резултат той става, има много повече енергия, излекува се от депресията и получава добър апетит. Въпросът е спешен, защото учените не създадоха лекарство за СПИН. Според мен това растение трябва да бъде засадено от всички правителства, които ги е грижа, от всички организации, които ги е грижа, и да бъде давано на всички човешки същества безплатно.
 
Стив: Абсолютно. Но аз мисля, че хората трябва да знаят и какво да правят с това растение.
 
Кредо: Не трябва да правят нищо, сър. Засаждате растението, късате листа от него и ги поставяте в чаша за чай и ги попарвате в вряла вода. След това оставяте чашата да престои, както ако правехте чай, а след това просто изпивате този чай. Пациентът го изпива.
 
Стив: Листата и червеното цвете ли?
 
Кредо: Да
 
Стив: Смесваш ги заедно, така ли? Трябва ли преди това да ги изсушиш?
 
Кредо: Не, можете да ги берете направо от градината, защото ако ги сушите твърде много, те някак губят от огромния си дух. Това е всичко, което трябва да направите. Има добри лекари, с които аз работя, които правят хапчета от него. Но според мен случаят е спешен за страната ни и за света. Вижте, аз не мога да излекувам хората от Африка без да излекувам хората от Карибите, защото болестта СПИН се разпространява навсякъде по света. Ако лекувам само хората тук, ще дойдат нови болни и ще заразят излекуваните – затова трябва да лекуваме целия свят.
 
Първоначално растението ’Suderlandia’ го имаше навсякъде в Африка. Но имаше и една сивокафява птичка, която се хранеше със ’Suderlandia’. Тази птичка обаче става за ядене и гладуващите хора я избиваха, в резултат на което сега тя вече е почти изчезнала, а земята тук е трудно да се култивира.
 
Стив. Имаш предвид, че семената не се разпространяват
 
Кредо: Да, да. Трябва да се вземе шкурка и да се засажда всяко малко семенце. Семената са малки – по-малки от тези на гроздето. Поставяте всяко семенце в малка саксия. Оставяте го да порасне до около 3-4 инча. След това го пресаждате в полето или на затревена земя. Можете да направите голяма градина – 20 акра или повече, и да го садите там. Има фермери, които вече ги засадиха, но те са твърде малко, а светът се нуждае спешно от растението – не трябва да бъдем егоисти. На английски това растение се нарича ’Suderlandia Fructosate’. Африканците го наричат’kalkoenbos’. Растението е известно от хиляди години като антидепресант, като усилващо апетита и подсилващо имунната система на човека.
 
От много време растението е използвано с голям успех и в борбата против рака – използват го и сега. Използват го и за болести като туберкулоза - преди да се появят стрептомицина и другите подобни лекарства против туберкулозата. В древността венерическите заболявания като гонорея, сифилис и други са били нелечими така, както сега е СПИН – затова нашите хора го използвали и за лечение от венерически заболявания. Иначе щели да загинат както сега загиват аборигените – от болести, пренесени от Европа.
 
Аз и група лекари открихме, че влиянието на това растение е драматично – изпробвахме го върху хора, които бяха на смъртно легло, които бяха изписани, за да си умрат в къщи. За две седмици или месец те се оправяха. Една дама в Зулуленд е спасила много хора обречени на смърт от СПИН, една моя студентка – Вирджиния Рателе, също спаси племенното си село в Куруман. Но става нещо странно. Аз и Вирджиния, които живеем в планините, сме заплашвани и тероризирани от хора, които са професионалисти в тази област.
 
Аз не твърдя, че колкото и драматични да са резултатите от това растение, то е лекарството, което ще ни отърве от болестта СПИН, но смятам, че то ще забави болестта дотогава, докато учените фармацевти открият истинския лек, който не е токсичен. Аз твърдя, че това растение ’Suderlandia’ изобщо не е токсично. То е използвано даже от президента Пол Крюгер – той веднъж изпратил от това растение на един германски принц, който бил болен от рак на гърлото, но корабът пътувал много бавно и докато стигне вече било твърде късно.
 
Аз мисля, че Обединените нации трябва да се заемат с отглеждането на това растение, защото сме изправени пред спешен случай в световен мащаб. Аз твърдо вярвам, че тази болест е сътворена от човека. Начинът, по който тя се държи в човека показва, че не е създадена от Бога. Тази болест показва сатанинска интелигентност и аз твърдя, че в Африка има лъч надежда, който е на път да бъде удавен от алчност и секретност. Аз твърдя, че това растение принадлежи на цялото човечество. То принадлежи както на малките деца, които умират от СПИН, така и на мъжете и жените и вярвам, че учените ще могат да създадат лекарство против СПИН от това растение. Отправям този апел към света, защото нашето правителство изглежда напълно безразлично към това предложение, което правя на цялото човечество.
 
Едно растение от вида ’Suderlandia plant’ може да излекува 10 души и на нас ни трябват плантации от него. Аз твърдя, че това растение не може да служи като играчка за алчни бизнесмени, нито на крадливите фармацевтични компании, които крадат съкровищата на Африка и ги заключват в компютри и ги наричат интелектуална собственост. Нямаме нужда от болест като СПИН, която да намалява населението на света. Казвали са ми, че тази болест е създадена за да разруши Африка и сега вярвам в това. Но ще ви кажа едно. Няма да позволя Африка, една погрешно разбирана и погрешно представяна нация, да загине и да отговори на проектите на заговорниците. Аз твърдя, че Африка трябва да живее, че Китай трябва да живее и че дори Съединените Щати трябва да живеят. Има лъч на надежда, тъничък лъч на надежда, който идва от Африка и аз апелирам към всяко човешко същество да го увеличи, да разпространи надеждата по света.
 
Едно време имаше болест наречена малария, която унищожи много хора в средния изток, в Африка и другаде. Тогава от Африка се появи тънък лъч на надежда, който ставаше все по-голям и по-голям. Той беше кората на хининовото дърво, хининът. Хининът спаси хиляди хора.
 
Аз твърдя, че хората не трябва да гледат на мен като на мошеник или ексцентрик. Аз съм изследовател, макар и самоук. Пиша книги, които се продават по целия свят. Аз съм изобретател и историк и традиционен лечител. И ви моля, онези, които не ми вярват, нека дойдат в Африка и видят сами това растение. Аз твърдя, че никоя организация няма право да нарича това растение своя собственост, никоя. Аз казвам – нека надеждата за човечеството изгрее от южна Африка и се разпространи по цялата планета.
 
Ако болестта СПИН е създадена, за да намали населението на планетата, това е нещо самоунищожаващо. Единственият начин, по който хората могат да бъдат накарани да се размножават с по-бавни темпове, е да спрем войните по света. Когато някой континент бъде разтърсен от война, хората се размножават повече. Хората се размножават от страх. Хората се размножават от несигурност. Вие, лицемери от Обединените нации, вие, лъжци зад стените на Обединените нации, всички вие - отправям към вас предизвикателството да изградите един по-сигурен свят, а не свят изгниващ от заболявания.
Благодаря ви.
 
 
 

Създадено: 02/08/2012 : 16:56
Обновено : 10/06/2020 : 00:04
Категория : Кредо Мутва
Страницата е посетена 7302 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^