Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 510 всичко

 9 посетители онлайн

От тук от там - Окултни причини за войните


Извадки от доклад на Лариса Дмитриевна
изнесен пред ООН
 
Досега причините за войните се разглеждат само на физическо ниво. Но има и скрити (окултни) причини за тях - и именно те са главните. Мисълта е енергия и то могъща енергия, чиято природа е все още неизвестна на човечеството. „Човекът е това, за което размишлява” - това не е поетическа метафора, а научна формула. Но мисълта не е безлична енергия - тя е същество, психически робот, създаден от човека и зареден с определена програма.
Магнитната природа на мисълта прави възможно притеглянето на идентични енергии в пространството в огромни конгломерати.
Но мисълта е не само магнитна, а и виртуална. Това означава, че и доброто и лошото се проявяват.
Капките в пространството се събират в облаци - идентичните ментални енергии се събират в пространствени енергийни образувания - и положителни и отрицателни. Когато концентрацята - напр. негативната пространствена енергия достигне критична точка, на Земята е достатъчен един единствен изстрел (както в Сараево през 1914), когато е започнала Първата световна война. Достатъчно провокации - и започнала Втората световна война.
Такава ситуация се формира и при вътрешнонационални сблъсъци. Но ако в народа, от поколение на поколение, се натрупат повече светли енергии, то даже по време на военен сблъсък хората са способни да се осъзнаят от безумието и да чуят гласа на разума и сърцето. А чувайки го - могат да намерят начин да спрат кръвопролитието (както в Молдавия, когато войната - едва избухвайки, се е прекратила).
 
Окултни последици от войните: работата е в това, че след смъртта на Земята живота на човека всъщност продължава. Но животът (след живота им на Земята) на хората, умрели от естествена смърт и на преждевременно загиналите - убити по време на война, жертви на престъпления или на катастрофи, екзекутирани престъпници и самоубийци, принципно се различава.
За разлика от починалите от естествена смърт, преждевременно загиналите имат всичко, както физическия човек - даже воля. Нямат само физическо тяло, с чиято помощ човека, привързан към земята, може да удовлеторява своите желания на физически план. Това има огромно значение и за загиналите и за живите.
По време на война загиват милиони млади хора. Те са изпълнени с жизнени сили, планове, завладяни са от своите страсти. Няма по-страшни мъки от това да имаш всички чувства и да нямаш с какво да ги удовлетвориш! И тези страдания за тях продължават толкова време, колкото време е трябвало да живеят на Земята самите те. Затова мнозина от загиналите по време на Втората световна война - тези живи мъртъвци, ще напуснат Земята едва през следващия век.
По тази причина след войните сред човечеството се внедряват многобройни невидими хора и те в течение на много години продължават да бродят сред живите. Те са изпълнени с желание да живеят!
Ако такъв човек, още докато е бил във физическото си тяло, не е научил законите за Фините Светове и законите за съществуването без физическо тяло и не е бил човек с висока духовност, той просто не намира изход от положението, в което се е оказал. В резултат той намира подходящ човек и се вселява в него. Този процес се нарича „обладаване” или вселяване на „бесове”. Това невидимо същество неслучайно е наречено „електромагнитна матрица с отрицателен заряд”.
Няма място за съмнение в това, че за такъв астрален човек, който изпитва чувство за мъст, не е трудно да намери своите врагове и да им отмъсти. Не случайно китайци, индийци и индокитайци са извършвали самоубийство на физически план, за да отмъстят на недосегаем за тях човек - като се привържат към него и размътят неговия разсъдък, или го докарат до самоубийство.
Добре известен е факта, че по време на войните, в редовете на армията на победителите често стават самоубийства. Специалистите констатират, че след война в народите рязко се увеличава броя на алкохолиците, наркоманите, самоубийците и психично болните. Всичко това се отдава обикновено на стреса, преживяванията, формулира се като „виетнамски”, „афгански” и т.н. синдром. Но това е вярно само за външния живот и физическата медицина.
Следвоенната статистика трябва да се осмисли по новому. Например, въпреки своята военна мощ, америкаците все пак са загубили Виетнамската война. В тази война са загинали малко повече от 58 хиляди американци. А след войната - в мирен, обезпечен и спокоен живот в родината си, са згинали над 120 хиляди души - именно загинали, а не умрели от своите рани или други болести. И как са загинали тези бивши войници? Всички те са се самоубили! А това са здрави, подготвени хора - не неуравновесени, сантиментални и истерични госпожици!
Към тях трябва да добавим още 40 хиляди от бившите участници във войната с увредена психика, защото именно толкова са изгубили всякакъв интерес към живота, превръщайки се в затворници, предпочитайки доброволната самоизолация с пълен или частичен отказ от участие в активния живот. 
Кръвта, пролята на бойните полета, и огромният брой заровени в земята гниещи човешки тела също представляват страшна опасност за живите. Защото еманациите от кръвта хранят невидими мерзки същности. Многогодишното изучаване на милионите трупове на хора, загинали във войната за много кратко време, създават в пространството, във „въображението на Земята”, фантоми - нещо като устойчиви живи фотографии на разлагащи се призраци.
Една от причините за плашещи халюцинации и нощни кошмари е проникването, в съзнанието на живите, на еманации от разлагащи се в земята човешки останки. Психическите изпарения от гробищата предизвикват и усилват в хората чувство на страх, мъка, отчаяние, безизходнодст, скептицизъм и т.н. Психическите еманации на труповете предизвикват много тежки заболявания на психиката и са провокатори или усилители на скръбта, унинието - те предизвикват дълбоко разочарование и даже отвращение към живота, в резултат на което някои хора извършват самоубийство. Изпаренията от гробищата отравят децата даже в утробата на майката! Хората трябва да знаят това.
Предвид горното, моето предложение е да се създаде към ООН или ЮНЕСКО Международен институт за изучаване на мисълта, с цел осведомяване на човечеството за фините енергии, които ще проникват все по-активно в нашия живот”.
 
Лариса Дмитриевна
 
 

Създадено: 26/07/2012 : 21:17
Обновено : 09/06/2020 : 23:57
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 4443 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^