Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 241 всичко

 7 посетители онлайн

От тук от там - Съобщение от Санат Кумара
СЪОБЩЕНИЕ ОТ САНАТ КУМАРА
чрез Джелайла Стар
18 октомври, 2002 година
 
Беше ми изпратено следното видение:
 
Видях, че е 2003 година. Аз съм топка от съзнание, наблюдаваща събитията на Земята. В медиите се говори за краткотрайни загуби на паметта сред населението, които се разпространяват с мащабите на епидемия. Някои предполагат, че те се предизвикват от слънчевите изригвания, други - от нарастването на консумацията на генетично манипулирана храна. Независимо от причината, това причинява мащабни проблеми в много райони. Онова, което някога се е считало за забавно и е било източник на безбройни шеги и теми разглеждани по телевизията, вече не е така. Хората буквално полудяват от емоционалните натоварвания и стреса. Аптеките, чийто брой се е разрастнал рекордно във всеки град в Америка, отчитат рекордни продажби на лекарството "Прозак" /то се продава и сега – “помага за освежаване на паметта” Б.пр./ и други лекарства, използвани за лечение и успокояване на подложеното на стреса население.
 
Показват ми какво причинява загубите на паметта: това са ELF вълните /вълни с изключително ниско електромагнитно излъчване/, в които населението е потопено. Тези вълни, които се излъчват, са настроени да променят мозъка по такъв начин, че да разрушат способността му да прехвърля запаметеното от краткотрайната в дълготрайната памет, а ефекта от това е опустошителен. Виждам огромна кула и антени в отдалечено място, чийто лъч е насочен към всеки град посредством по-малки кули. Разпознавам тази технология като скаларна вълнова технология и това е проекта HAARP. Удивителното е, че експертите не разкриват това на хората, а самите хора са твърде упоени и с отвлечено внимание, за да се досетят сами.
 
Втора причина:
 
Виждам телевизионни модули и собствениците на големи магазини, които се срещат с хора в черни костюми. Обещано им е огромно богатство, ако се включат в "плана". А "планът" е да използват телевизионните реклами, за да отвличат вниманието на населението и да ги държат в състояне на непрекъсната финансова задлъжнялост. Те включват HAARP машината, привеждат хората в състояние на стрес в максимална степен, причиняват временна загуба на краткотрайната им памет, а след като ги докарат до границата да се пречупят, им излъчват съобщение, че имат нужда да гледат телевизия и определена реклама. Тази реклама им казва какво е следващото нещо, което трябва да консумират. Наблюдавам как хората, като програмирани роботи, като безумни се трупат в магазините, които им продават съответното изделие. Спомням си сцената от преди няколко години по коледа, когато родителите едва не се сбиваха за да купят куклата Cabbage Patch за своето дете. Но сега е далеч по-зле. Хората имат малки микрочипове на челото, които правят удобно купуването на желаната стока. Те с желание са приели да им поставят този чип, защото той не само улеснява за тях покупката на стоки и услуги, но им дава и възможност да намират изгубените си деца, кола, както и за да си спомнят кои са - проблеми, достигнали епидемични пропорции. И за да облекчат чувството ви на вина понеже сте загубили детето си понеже сте забравили да го вземете от училище, или колата, понеже не помните къде сте паркирали, ви предписват огромни количества мощни по своето въздействие лекарствени препарати. Войната свързана с опиатите е приключила, защото най-силно въздействащите от тях сега се продават законно и е лесно да си ги набавиш. Всеки взема опиати срещу загубата на паметта, защото опиатите ги поддържат емоционално спокойни. Всъщност онези, които не са на опиати, се считат за заплаха за обществото. Край на отрязъка от видението.
 
Нов отрязък от видение:
 
Наблюдавам самолет, който излита от военна база в САЩ насочен към далечно място в другия край на света. Той каца в нещо, кето изглежда като най-високата офис-сграда, която съм виждала някога. Някакви войници вървят по рампата в задната част на самолета. Това е много важно събитие, което се излъчва във всяка страна на света.
 
Последните, които слизат от самолета са военните офицери. Има много помпозност и церемониалност. Всеки носи знак на даден вид военни. Има шестима, които не мога да видя добре. Докато всеки генерал пристъпва напред тълпите скандират името на съответните отделения. Изведнъж от самолета излиза седми генерал. На униформата си носи морско синя свастика. Обявяват го като генерала на четвъртия Райх. Нацистка Германия се е вдигнала отново и положението е далеч по-зле, отколкото преди.
 
Младите войници го аплодират. Вглеждам се по-внимателно в тях, чудейки се защо ще приветстват нещо подобно. Вглеждам се в лицата им и забелязвам нещо необичайно - те се държат като механични играчки - като куклата, която имах като дете - като й дръпнеш връвта, започваше да говори. Разбирам, че те са в някакъв вид лек хипнотичен транс. Тези млади хора са с промити мозъци. Казват ми да се вгледам внимателно в униформите им. Откривам, че всеки е бил раняван по някакъв начин. При някои счупени ръце, а при други - счупени крака. Получили са тези наранявания по време на военна мисия и мозъка на всеки е бил промит, докато са лежали във военната болница. Чудя се колко хитро са скроени униформите им така, че да прикриват разбитите им тела. Момчетата са на не повече от 18-19 годишна възраст.
 
Отново вниманието ми се насочва към самолета. Забелязвам, че е покрит с огромно покривало. Свалят покривалото и на него виждам нарисувани символите на 4-тия Райх. Поглеждам към изпадналите в екстаз тълпи от ликуващи войници, докато по високоговорителя се чува глас, който ни разказва за разработения от тях "план". Този "план" включва битка, в която ще участват тези млади хора. Цялото събитие ще бъде предавано от медиите. Без наивната публика да знае, всяко от момчетата ще умре в тази битка. Неподозиращите това техни родители ще станат свидетели на ужаса и болката при смъртта на своите собствени синове и ще наблюдават това на телевизионните си екрани. Планът е толкова невероятен и жесток - битката е планирана, за да предизвика в населението ураган от ярост и желание за отмъщение, настоявайки Четвъртия Райх да въдвори справедливост и да спре бруталността, която продължава от известно време. На Четвъртия Райх е дадена цялата власт която му е необходима, за да срази врага веднъж завинаги - враг, който самия Четвърти Райх е създал, материално поддържан и обучаван за тази цел.
 
Вниманието ми е привлечено отново от самолета. Обръщат го, за да го изкарат от помещението - при това той прегазва нещо по пътя, но никой не обръща внимание на това - хората сякаш не ги е грижа. Когато носа на самолета достига пистата /тази стая е в края на дълга писта в тази гигантска сграда/, той внезапно се превръща в черен кон - държат го за юздата. Докато преминава през помещението, той вижда една котка, седнала в ъгъла - никой не вижда тази котка, освен коня - тя му казва какво всъщност става. Конят решава, че не иска да има нищо общо с този план и започва да се бори, за да избяга от онези, които го държат - видението свършва, когато го виждам как се отскубва и тича през помещението - сърцето ме боли, защото знам, че колкото и етажа да успее да премине нагоре или надолу, никога няма да излезе от тази сграда - той е затворник... точно както и населението.
 
Разбирам какво означава това - конят е нашата воля, а сградата е честотната ограда около земята. Независимо колко използваме свободната си воля, няма да е достатъчно, за да премахнем решетката. Всички ние сме затворници.
 
Санат Кумара ми беше изпратил това предупреждение за да ни покаже, че има начин да се измъкнем, но не като се борим срещу външната технология. Можем да успеем само като използваме своята вътрешна технология - дарът, даден единствено на човешката раса. Този, който ще ни имунизира към всичко вложено в чипа и в ELF-вълните, излъчвани от HAARP. С нейна помощ можем да се освободим от това измерение и от честотната ограда около земята, защото това ще бъде най-мощната сила във вселената.
 
Част 2
Санат Кумара е възвисения учител на хората от Орион и духовния Логос на Земята, който работи в тандем със Сананда от хората от Сириус Б. Съвместно те оглавяват Офиса на Христос, офиса за управление на Земята, разположен на Венера. Санат Кумара има дълъг опит от светове, държани като затворници с честотни огради - той самия се е освободил от един такъв. В резултат, той знае начина за излизане през честотната ограда на трето измерение. Той обясни, че нещо подобно се е случило в Орион на хората от Сириус Б, които са били колонизирани там. Те били затворени с ограда подобна на нашата тук, при която били използвани също ELF/скаларни вълнови технологии. Санат Кумара открил начин да се пробие тази ограда и е бил първия, който е използвал този метод, за да получи свобода, с което създал шаблон* в тази ограда/решетка, който можел да се използва от останалите. Санат ми каза, че е било наложително да ми изпрати това видение, защото било твърде вероятно събитията, които ми показа да се случат през 2003 година, или преди това и в резултат от това разполагаме с малко време, за да се подготвим.
 
Тъй като населението е започнало да се събужда благодарение на събитията от 9/11, Глобалния Елит е принуден да прибегне към тактиката да ни държи затворени. Преди това те използваха просто натиск, за да ни държат на късо. Да задаваш въпроси означаваше да рискуваш да бъдеш осмян и отхвърлен, но вече не е така. Опитите на Президента да засили властта, дадена на Вътрешните Служби за Сигурност, срещнаха голяма съпротива от страна на американските хора - нещо, което не съм сигурна, че са очаквали. В резултат, те се подготвят да използват по-смътоносна тактика. Забелязали ли сте количеството EМF-кули, които се изграждат в цялата страна? Както и аптеките, те никнат като гъби навсякъде със стряскащи темпове. Тези кули са в състояние да насочват с по-голяма точност излъчваните от HAARP-предавателите ELF-вълни към съответно набелязаните цели. Та какъв по-добър начин от това да се използва скаларна вълнова технология за разбъркване на умовете ни? Но нека не се отчайваме, защото изход има - този, който е използвал Санат Кумара - той е чрез сърцето, посредством състраданието, използвайки 9-измерната Електромагнитна Решетка на състраданието - дар от онези, които са пожертвали живота си по време на събитията от 9/11.
 
Ето статията, която започнах в Денвър, инспирирана от Санат Кумара. Известно ли ви е, че Денвър ще бъде западната столица на Новия Световен Ред, на Четвъртия Райх? /виж интервюто за Денвър с Алекс Колиер/.
 
9-ИЗМЕРНАТА ЕЛЕКТРОМАГНИТНА РЕШЕТКА; ДАРЪТ ОТ 11ти СЕПТЕМВРИ
 
Имина година от трагичните събития. Докато наблюдавахме кулите-близнаци на Световния Търговски Център в Ню Йорк да се сриват една след друга, знаехме, че нашия свят се е променил завинаги и че вече нищо няма да е същото. Изглежда, че в този ден изгубихме своята невинност. Вече не можем д асе чувстваме в безопасност в страната, която беше известна с това, че в нея си в безопасност. Земята ни никога не е била нападана. За нас, войната беше отвратително, боленено събитие, което се случва единствено в други страни и което гледаме по телевизията, но никога близо до своя дом.
 
От този ден започнахме да ставаме свидетели на повишени мерки за сигурност и правителството, което започна да тероризира своите граждани, отнемайки техните права в името на националната сигурност в своята "война срещу тероризма", за която открито обявиха, че няма да свърши в рамките на нашето поколение. Намираме се в тъжно състояние - в свят, който се срамуваме да оставим на своите деца. Откриваме, че си задаваме въпроса - има ли някаква стойност в това, което изглежда като безчувствена трагедия? Отговорът е Да и това е дар много по-голям, отколкото изобщо можем да си представим.
 
Той се нарича 9-измерна** Електромагнитна Решетка на Състраданието /този тип решетка е основата на всички измерения и реалности/ на най-високата честота във вселената, която сега се наслагва върху нашата 3-измерна решетка/честотна ограда и ни дава възможност да излезем от затвора, в който се намираме. Състраданието /говоря за многоизмерното състрадание, а не за 3-измерното/ е с най-високата честота във вселената. Това означава, че няма честота по-висока или по-мощна, отколкото честотата на състраданието. Както знаем, всичко се състои от енергия и вибрира с определена честота. Любовта е с по-висока честота от страха; радостта е с по-висока честота от тъгата. В квантовата физика по-високата честота винаги притегля по-ниската. Затова състраданието винаги ще притегла всичко - в този случай всичко, което е под него - до своето ниво. При тези електромагнитни решетки, това означава, че решетка изградена от състрадание, ще притегли всяка друга, съставена от по-ниска честота, до своето ниво.
 
Както Санат Кумара обясни, ние разполагаме с Решетка на Състраданието, но как ще я използваме за да се освободим от затвора и да създадем нов свят, в който да живеем? Ние ще използваме вътрешната технология, намираща се в нашите тела - технологията на Състраданието. Състраданието ни дава възможност да открием стойността във всички неща, независимо от това как изглеждат и ставаме истински майстори на своята реалност. Преминаваме от позицията на жертвата - в тоталното добро, като поемаме отговорност за всичко, което съзнателно или несъзнателно създаваме.Изпитваме благодарност и разбиране към всички души, играещи своята роля във физическа форма, за да ни помогнат да получим дара на разбирането. Тази способност да чувстваме състрадание е онова, което рекодира нашето ДНК. Всъщност, научно е доказано, че състраданието е една от емоциите, които трансформират ДНК, променяйки я от такава, която е основана на въглерод в такава, която е основана на кристалин, където тя съдържа повече светлина, превръщайки ни в светлина. Когато някой измества своята честота използвайки този метод, той буквално се измества от своята реалност в текущото измерение - в нова. И новата реалност е по-хармонична, защото човек става хармоничен в процеса по постигането на състрадание. Но да се върнем към Решетката на Състраданието.
 
Как събитията от 9/11 са създали тази решетка? Необходимо е само 144,000 души да направят същия избор в същия момент и със същото намерение, за да създадат електромагнитна решетка. На 11 септември 2001, милиони индивиди по света едновременно избраха състраданието, когато видяха тези самолети да удрят кулите. Те изпитаха състрадание и към жертвите и към терористите, вместо да скочат за "да убият тези копелета!" и да настояват за отмъщение, което беше нашата реакция при Пърл Харбър; този път ние интуитивно разбрахме, че хората не нападат просто така, без основателна причина. Избрахме да не действаме прибързано, по този начин реагирайки по-зряло и отговорно. Сравнително малко хора налапаха изцяло въдицата с историята, която нашите правителствени лидери толкова бързха да ни пробутат в този ден. Оттогава набрахме смелост и чрез Интернет започнахме да надзъртаме зад завесата и да си задаваме въпроси, възнамерявайки да стигнем до истината.
 
Санат Кумара ми каза, че това съобщение трябва да обиколи света - да, то е стряскащо, но същевременно съдържа и решението, надеждата за нашето бъдеще. Пътят за навън е вътре в нас. Като всяка нова решетка, тази трябва да бъде заредена с енергия. За да я заредим с енергия , трябва да постигнем състрадание във всички области на своя живот - личен и национален и да изпратим тази енергия посредством намерението в решетката. Това означава, че трябва да постигнем състрадание за всички хора и неща, за които вярваме, че са лоши и зли. Трябва да интегрираме Светлината и Мрака във всеки от нас. Правим това, като се придвижваме към ново ниво на лична цялостност в нашия живот. За да се постигне това е необходима безпощадна честност в своите взаимоотношения. Това значи да изразяваме своите мрачни чувства и емоции и да казваме истината за тях. Трябва да искаме да си причиним болка в името на истината. Можем да направим това, когато истински осъзнаем стойността на Мрака, на гнева и на болката. /Многоизмерните ключове на състраданието ще ви помогнат да откриете ценното във всички аспекти на Мрака, по този начин интегрирайки го на всички нива/.
 
Преструвките вече не вършат работа, когато се стремим да бъдем в своята цялостност, отнасяйки своите отношения към по-високо, изпълнено с повече състрадание ниво. Пребивавайки единствено в "любов и светлина", когато се чувстваме наранени или негативно осъждащи нещо, е от полза само за плана на Подтисниците. Учили са ни да отбягваме мрака в себе си, награждавайки себе си с Любов и Светлина, осъждайки себе си, когато проявяваме каквото и да е отвъд това, докато извличаме сила и живот от неочакваните си страхове. Да си само Любов и Светлина значи да не си реален и или напълно честен.
 
Едва след като станем така автентични ще видим, че интегрирането под формата на мир и хармония се изразяват и външно. Да се борим с Глобалния Елит и 4-тия Райх би довело само до още повече болка и би ни държало затворени, защото просто ще се борим с външното изражение на своята Мрачна страна. Докато чрез интегриране и откриване на стойността, ние всички се променяме, а докато се променяме, за да се превърнем в състрадателни същества, се променя и нашия свят.
 
Глобалният Елит е наясно, че има само един начин да се измънем от техния затвор и той е чрез сърцето. Но те залагат на това, че ние няма да се събудим достатъчно скоро, за да поемем този път и да избегнем бъдещето, което Санат Кумара ни показа. Но ако изберем, още сега, да се фокусираме на интегрирането и правим това всеки ден, ще избегнем реалността, показана във видението и един ден ще събудим и ще видим света, който сърцата ни искат - свят на хармония, свят, който с гордост да оставим на своите деца.
 
Изборът е наш...решетката я има. Какво ще направим с нея ние, какво ще направиш с нея самия ти?
*шаблони /Templates/ - можем да ги оприличим на софтуерни програми, записани на тънки компакт дискове. Те съдържат новите начини на мислене заедно с поведенията, които вървят към тях. Всяка електромагнитна решетка съдържа множество шаблони. Има по един за всяко вярване, което имаме и за всеки поведенчески шаблон. Освен това, нашата памет е записана в тези решетки, а не в сивото вещество на нашия мозък и ние имаме достъп д отях чрез невро-пътищата на нашия мозък.
**Числото 9 е числото на началата и краищата и броя на измерението, в което универсалната игра на Интегрирането на Полярностите започва и свършва. То е числото на състраданието.
 

Създадено: 23/07/2012 : 00:54
Обновено : 23/07/2012 : 00:54
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 5361 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^