Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 702 всичко

 4 посетители онлайн

Матрицата V - Матрицата V - том 1

http://www.trufax.org/matrix5/welcome.html 

 

Матрица V – търсене на духа 

Том I 

Изд. Вал Валериан 

 

Пет-годишният проект Матрицата V беше завършен със Златното издание от гледна точка на осигуряването на индивидуални ключове към онези инкарнации, за които е предназначен – това е ограничена група от Много напреднали, Доминантни и Крайни инкарнации. 

Има и нови сегменти непубликувани досега, написани в комбинация с енергийната динамика на този Ключ за завършване, например: Схеми за играта и пирамидите, Експерименталните препятствия, Генетичните манипулации типични за края на играта, Древната телепатия, Влечугоподобните и другите измерения, Краят на играта и земния планетарен дух, Тъмните шамани и халюциногените, Резултатите на земята по време на края на играта, Следването, Комформизма и Завършването; Комплексът на духа и др. 

Вашето ЕГН и парола за декодиране е вградена в Матрицата V том 2. 

1.

Настоящата информация не е за масова консумация, защото болшинството не биха  могли да я разберат – толкова дълбоко са потънали в Играта. Единствените, които биха я разбрали са Финалните Инкарнации и Много Напредналите инкарнации. Съветът ми към всеки, който чете този материал е да работи с него индивидуално – ако нещо от него ви се струва невероятно, просто го сложете настрани. Помнете – вашият път се разтваря като цвете с много листенца постепенно, докато заблести във вашата Последна Инкарнация – същото става и с вашето съзнание.

Като казвам “Играта”, имам предвид илюзията, известна като живот в трето измерение с нейните крайности Мрака и Светлината. Игрите на полярностите целят да ви занимават и да ви пречат да осъзнаете кои наистина сте и да ви накарат да отдадете силата си на другите. Полярностите са илюстрирани добре от ин-ян символа, но този символ, обратно на масово разпространите вярвания, не отразява Баланса – балансът е перфектното СМЕСВАНЕ на двете полярности в едно. В нашата галактика съществува равновесие на полярностите – някои области са светли, а други – мрачни. За съжаление, Земята е в зоната на мрака. Нищо не може да се направи за това сега от отделен индивид или отделна група. Мракът, посредством организираните религии, правителства, общество и тайни групи, има твърде здрав контрол. Играта трябва да стигне до края си – Роберт Монро също знаеше това. Финалните инкарнации на Земята към 1955 не са се интересували от това да завършат Играта, а от своето лично усъвършенстване и развитие. Неговият Висш Аз тогава е бил единственият, който е приел предизвикателството не да промени системата, а да събуди другите Финални Инкарнации и да стимулира Напредналите Инкарнации така, че те да разкрият максимум от своя потенциал.

Аз съм един от онези, които той успя да събуди и сега се опитвам да продължа започнатото от него. Монро е избрал за себе си вариант с разделена на две инкарнация – едновременно с него в Русия е имало една жена, която правела “това, което аз правя в САЩ” – според самия Монро. Щом тази жена умре, те ще се съединят в една Финална Инкарнация. 

Всеки Висш Аз избира преживявания и път, уникални за този Висш Аз. Капанът на съобразяването ви кара да отричате онова, което сте. Полярностите се стремят към съобразяване – бъди като нас, гласувай като нас, мрази като нас, награждавай онзи, който се подчинява – те се вбесяват, когато им кажеш “Не ме е грижа какво правиш ти, остави ме на мира”. Животът на Земята предразполага към пристрастяване. Стотици инкарнации отнема да си възвърнете контрола от страна на своя дух (Висш Аз) и да излезете от Играта. Щом се опитате да излезете от Играта, системата ви притиска и внася във вас чувство на вина чрез понятия от типа “ад”, “грях” и т.н. Командите за подчинение са вградени във вашето ДНК. Едва когато стигнете своята Последна Инкарнация вие вече притежавате духовната зрялост, за да се противопоставите. 

В материала споменавам за много от генетичните манипулации на Земята, направени от извънземни. Има такива извънземни групи, които гледат на Земята като на нещо незначително – като на източник на храна и роби. 

Типично за настоящия период е все по-силното доминиране на женския фактор. Този проблем се дължи на внесените от представители на империята Орион такива команди в човешкото ДНК, тъй като империята се управлява от женско влечугоподобно. Доминирането от този тип ще се засилва (особено в САЩ) толкова повече, колкото по-близо сме до 2012. Това е част от плановете на Мрака – те се стремят към власт, контрол и покорство. 

Съветвам ви да медитирате над илюстрацията – предавайте изображението от нивото на своите очи нагоре по сребърната нишка към своя Висш Аз за обработка – това ще помогне много за вашия напредък.

Събитията ще се развият внезапно и много бързо. И аз и Вал чувстваме, че е спешно да разпространим този материал за тези, които имат нужда от него. Това нямаше да е така, ако не предстоеше нещо Голямо. Онези, които са предназначени да получат Матрицата V, ще я получат. Прочетете я, но прочетете и книгите на Монро – там има огромно количество информация, особено за астрала. Там ще научите за областите на системите от вярвания (ниво 25)/, областите за напреднали (ниво 27), Библиотеката, Центърът за Лечение и т.н.

Относно намесата на влечугоподобните, информация дава Дейвид Айк – за генетичната намеса в древността. Не се увличайте много по тази информация, обаче: проучете я, но не спирайте да се придвижвате напред и не затъвайте в нея.

Не сравнявайте мястото, на което се намирате вие с мястото на което се намирам аз. Всеки Висш Аз е уникален. Не трябва да се отчитате пред никой, освен пред себе си. Ако някой се опитва да ви контролира, кажете му да си гледа работата – съобразяването ограничава индивидуалното изразяване – приспособявайте наученото от различни източници така, че да се получи нещо уникално ваше.

Аз съм се занимавал с астрология, с Вика, обучаван съм от шамани и др., но съм извлякъл от това нещата, за които съм доказал, че работят за мен и аз непрекъснато правя това – донастройвам онова, което работи ... за мен.

Независимо какво можете да правите днес, ще можете да го правите след време или в друга инкарнация. Вие ЩЕ успеете. Матрицата V може да се окаже най-важната книга, която някога сте имали. По-голямата част от материала не може да се намери никъде в трето измерение. Част от него се държи в тайна от управляващите. Даже, ако не успеете да разберете всичко от книгата, вашият Висш Аз ще регистрира посланията и ще направи необходимото за вашия път. След като я прочетете животът ви ще се промени. Движете се с потока на промените. Вижте къде ще ви отведе. И най-важното: ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ.

Май 2001

Авторът
Цялата книга "Матрицата V' том 1 може да изтеглите от http://www.iskri.net/zefira/file/matrix1.zip


 

Създадено: 16/09/2011 : 14:08
Обновено : 10/02/2020 : 20:42
Категория : Матрицата V
Страницата е посетена 9163 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^