Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 698 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Парите


Парите
 
- “Бях дал на свои познат пари на заем. Срокът за връщането дойде, но той не само, че не ми ги връщаше, а престана и да ме поздравява и започна да се крие от мен. Срещам го един ден и му казвам: “Слушай, ти преди беше много любезен към мен, а сега или се криеш, или не ме поздравяваш. Щом не можеш да ми върнеш парите, не ми ги връщай – от днес нататък не ми дължиш нищо, но от теб искам да започнеш да ме поздравяваш и да знаеш едно: от днес нататък на мен не дължиш нищо, но оставаш длъжник на Бог – на Него ще трябва да ги върнеш. Правилно ли съм постъпил?”
 
- Даже не можете да си представите колко правилно сте постъпили и колко е в съответствие това с Космическия закон.
Ако имахте развито астрално зрение щяхте да видите, че когато ви искат пари на заем и вие ги давате водени от алтруизъм и желание да помогнете, парите се оцветяват в съответствие с чувството, което влагате. Когато ги вземете от банката, те са мръсни, червеникаво-кафяви. Но вие ги вземате и ми ги давате – дарявате ми ги, за да направя нещо с тях. Това променя цвета им поради вложената от вас чиста енергия. Но ако преди да ми ги дадеш размишляваш – дали да дам 1000 – не, по-добре 500, всъщност, мога да мина и с 200, парите се оцветяват в зелено. Тогава аз не ги вземам. Защо? Та нали парите са ни много необходими! Защото ако ги взема, ще внеса този цвят, тази енергия, в потока благодат в който се движа и каквото и да купя или направя с тях, ще се създаде съпротивление срещу този поток на благодат – ще взема 100, а ще попреча на 100 000. Защото, влизайки в резонанс със съответните потоци, тези пари ще ги привлекат и впоследствие тук ще се случат различни неприятни неща.
Когато давате на заем пари, вие не помагате на човека. На него са му дали урок, затова е в нужда. Всичко това е благо за него в живота му, то е урок и възможност за преживяване и трупане на опит. Вие сте в първи клас, но съществува структура за останалите класове до 11ти макар, че вие не знаете това. Така е и в живота – за вас има определена структура, макар че вие не знаете каква е. Предвидено е щом научите това и това, да завършите и да постъпите в института.
Същността е да можете да познаете себе си във всички качества, за да опознаете живота – така ще започнете да опознавате и другите. Всяко обстоятелство в живота ви е възможност за избор да постъпите така или иначе. Човекът не познава себе си и му се дава възможност да се опознае, но той избира лесния начин – отива и иска пари назаем. Иска ми, давам му, идва срокът да ми ги върне, но той или не може да ми ги даде, защото ще обеднее отново, или трябва да вземе от друг, за да ми ги върне. Какви пари ще са това – аз съм му дал хубави, сиво-сини, с хубаво излъчване, а какви ми връща той – кафяво-черни, защото ми ги връща с нежелание и гняв. Вземам ги, смесвам ги с моите и започва да ми се случва какво ли не. Защото трябва да си много израснал духовно, за да ги върнеш с благодарност. На практика обикновено хората вземат парите лесно, но ги връщат така, сякаш ги откъсват от себе си.
 
 

Създадено: 22/07/2012 : 00:28
Обновено : 09/06/2020 : 23:55
Категория : Орис
Страницата е посетена 4327 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^