Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 398 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Преждевременното разтваряне на психичните центрове


Преждевременното разтваряне на психичните центрове


      Безкрайните ПРИЗИВИ на 
външните, на идващите сякаш отвън, ОТСТРАНИ, духовни “учения” на астралните Водещи Земята отвличат Съзнанието на човека от внимателно познаване на своята собствена духовна Същност, в която има АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което е необходимо за неговия стремителен духовен полет. Кажете, моля ви,защо е нужно ежедневно с часове да призоваваш към себе си ОТ МЯСТО НЯКЪДЕ ИЗВЪН всевъзможни Лъчи, ако всички те ВЕЧЕ ИЗНАЧАЛНО се намират в астросомите на всеки от нас и от нас се изисква само колкото може по-пълно ОСЪЗНАВАНЕ на този факт и внимателна, ОСЪЗНАТА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ вътре в себе си нажелания духовен ефект?
 
Нито един Лъч, нито едно Космическо Качество не се намира извън нас самите, извън нашата вътрешна Същност, която наричаме различно: “Душа”, “полева субстанция и т.н.Това със сигурност го знаят малцина, само т.нар. “зрели Души”, които са преминали през първите три Планетарни Инициации и които вече не е възможно да бъдат хванати току-така на въдицата. Но, за съжаление, милиарди хора, които искрено се стремят към Светлината, засега още не са в състояние да се ориентират в такива фини нюанси и направо се хвърлят с главата надолу във всичко, което им обещава бърз духовен растеж.
Наивни, те не разбират, че не може да има никакъв стремителен полет на т.нар.млади” Съзнания, без все още да са успели да усвоят целия опит от сложното си съществуване в условията на физическата реалност. Разберете, че всеки стремителен духовен полет предполага рязък скок в активността на личностното Съзнание от низшите центрове във висшите и, по такъв начин, естествено придобиване на различни свръхчувствени способности. А за какво разширяване на Съзнанието може да става дума, ако всички качества на низшите центрове не са внимателно проработени в стотици въплъщения и ако засега все още не са трансмутирани в по-високи нива благодарение на придобития в тях опит?
Всяко преждевременно разтваряне на психическите центрове може да доведе само до МАГИЯ в нейните различни интерпретации, което е много изгодно за нашите “тъмни братя”, доколкото това увлича Съзнанието на невежия човек в низшите слоеве на Астрала на Земята, зацикляйки го на собствената му уникалност, важност и превъзходство над “останалата сива маса”. Без да се избави изцяло от мощните астрални Мисълформи, обилно насаждани от легиони нискоразвити Егрегори, човекът, поддал се на многообещаващите импулси и уловки на лъжедуховните “учения” незабележимо за самия себе си става заложник на нискоастралните Сфери, от влиянието на които е много трудно да се избавиш даже след Смъртта си.
 
 

Създадено: 22/07/2012 : 00:26
Обновено : 24/02/2020 : 12:11
Категория : Орис
Страницата е посетена 3495 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^