Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 693 всичко

 6 посетители онлайн

Орис - Паралелните ни съществувания
19-10-09-3
 
Паралелните ни съществувания
 
Виж сега, ако карам с 60 км в час, аз не изпадам в състояния адреналинови, не започват химически реакции, в този момент аз просто като че ли се наслаждавам на живота. В действителност, незабелязано за себе си аз вече съм понижила своя фокус и са започнали различни процеси
- Различни обстоятелства   - на тази скорост съответстват ето такива обстоятелства. Ако докато си фокусирана в това тяло не набереш тази скорост, това няма да го позволят твоите конфигурации, твоят опит, твоето състояние, от което ти черпиш своята способност да извличаш от по-голямо количество от твоите съществувания и те преживяват на интуитивно ниво. Затова ти отиваш и там те гледат в съвсем различни страни. Ето, опит нямаш, няма осъзнатост в тази личност, но има в другите личности. Ако ти не можеш от тези личности нищо да пренесеш в своите конфигурации, то ти до такава степен се намираш в низшата част на честотния диапазон на скруулертната система, че трябва да получиш всичко. Те вече ти помагат - аз няма да карам така, защото возя Орис и трябва да има отговорност,
 
Разговорът беше за скоростта - за това, че до 140 км/час - скорост, в която се чувствам уверено, в която моите стереотипи се чувстват уверено, а близо до 160 км/час, в която нужното количество опит за да пребивавам в спокойно и хармонично състояние, просто го няма
 
За целта той трябва да има опита на Шумахер,
 
И вероятността ние да се разбием при скорост 160 км/час рязко се повишава, защото обичайната допустима за мен скорост е между 90 и 140, със 160 аз карам много, много рядко, макар трасето да е добро и т.н., а при тези скорости ... , а ако аз нямам този опит, то вероятността да попадна в ситуация, в която ще придобия този опит чрез катастрофа, е много по-висока, а ако намаля до 140 км, то там този опит вече е много и в дисхармонично състояние аз просто няма да попадна.
Надявай се, че ще останеш жива каквото и да стане - ако си в добри качествени състояния, ще попаднеш в добри качествени състояния. Ако си в добри състояния, ще останеш цяла и невредима. Ако трепериш и нервничиш на него, ще останеш жива, но ще останеш саката. Ето защо, когато летиш в самолет, винаги мисли, че във всеки случай ти даже няма да забележиш и няма да си спомниш каво е станало. Аз съм улавял такива моменти, когато изведнъж започва да става нещо друго, знаейки тази информация даже ти става интересно кога ще започне самия преход, както е описано в Безсмъртието. Кога ще се получвствам нормално - аз ви обяснявах, че ние там загинахме при кацането.
 
Той ми обясняваше преди това - ние трябва там и там да загинем - тоест, аз бях в течение и ми стана страшно.
 
Вие нямате опит от съзерцанието на паралелните ни съществувания. Щом то се появи - но то зависи и от това в каква степен и в какви категории мислите - в такива светове и попадате.
 
 
 
 

Създадено: 21/07/2012 : 22:58
Обновено : 09/06/2020 : 23:51
Категория : Орис
Страницата е посетена 3620 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^