Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 574 всичко

 10 посетители онлайн

Орис - Струва ли си да помагаме на роднините си?


Струва ли си да помагаме на роднините си?
 Как да се отнасяме към конфликтите с роднините си?
 
Струва си да помагате на роднините си, но трябва да знаете мярката. Ако роднините ти висят на шията и изцяло разчитат само на теб и пръста не си мръдват, за да могат някак да излязат от ситуацията и някак да ръководят своя живот, своята съдба, своето семейство и т. н. самостоятелно, и си казват „а защо? ето, има го този и този, ще помогне, ще отдели парче хляб или костюм и дом и квартира и кола и т.н. – тоест това вече ще говори, че вие сте добър човек, чувстващ човек, но вие сте глупак, защото не сте в състояние да видите елементарния егоизъм на другите хора. тоест вие сте слепи в своята доброта. Както вече говорих за слепотата на майката, която дотолкова обича своето дете, че не забелязва неговото пренебрежително отношение към нея. Не забелязва тази грубост и това издевателство, с които любимото ти дете се отнася към теб. Тоест то смята, че щом се отнасяш така благоговейно към него, значи го считаш за по-важен, по-умен, по-нужен от теб. Иначе защо би се отнасяла така към него? Щом се отнасяш така с мен, значи аз съм такъв важен, нужен, способен и прочие такива неща, които се зараждат в мозъка на детето, когато той преиначава отношението на майка си по такъв начин.
 
Та как да се отнасяме към конфликтите с роднините си?
 
Ами никак – има родова карма. Това е много сложен, много дълбок процес. И вие затова се карате, защото сте роднини. Затова сте станали роднини – защото някога сте били врагове.  Господ Христос е казал: и роднините ви са ваши врагове. Какво е имал предвид? Имал е предвид  това, че в процеса на всеки от животите си ние влизаме в конфликтни ситуации с множество хора. От живот в живот тези конфликтни ситуации ,които към момента на смъртта не са неутрализирани, а да се неутрализират те могат само посредством позитивната енергия на алтруизма, защото само енергията на любовта анихилиира тези груби енергии и егоизма. И всичко това се предава от живот на живот. Как може да се развързва кармата? Само ако бившите врагове станат ваши близки роднини и вие сте принудени – подчертавам принудени по морал, по нравственост , по законите, които човечеството е създало, вие сте принудени да ги обичате или поне да се отнасяте към тях не както врагове, сякаш врагът е някъде там – отвъд пределите на семейството – а тук са татко, мама, дъщерята, баба, дядо, братя, сестри – това са роднини и моралът и обществото са създали такива съждения, за да може това да се проработят мощните негативни взаимоотношения между хората. Понякога даже родствените връзки не са в състояние да обърнат съзнанието на човека така, че той да възлюби своя враг. Тоест, да възлюби врага в лицето на някого от вашите роднини . Повярвайте, че Исус е бил 90% прав, когато е казвал, че „роднините ви са ваши врагове.” Казал е това от гледна точка на дълбокото разбиране на закона за кармата и превъплъщенията, на закона за множествеността на животите и въздаянията.
Следователно, как да се отнасяме? – С любов и разбиране. Да дадем възможност на хората – в смисъл, струва ли си да помагаме на роднините си? Да, струва си докато не ни висят на врата. А щом ви увиснат на врата, ако можете да им дадете възможност сами да определят своя живот и да се опитат да станат по-самостоятелни, дайте им тази възможност. Да, ще има стенания, да, ще има крясъци,  да, ще има злоба, и повярвайте – колкото и да помагате на роднините си, колкото и да им давате пари, колкото и да отделяте от себе си,за да им помогнете, струва си само веднъж да постъпите не така, веднага се превръщате за тях във врагове. веднага. веднага ставате лоши, ставате всякакви. Всичко останало, дори и да е било много пъти от това, което сега не сте дали или което сте отказали, колкото и повече да са получили преди това от вас,  този случай ви е дал възможност да си отворите очите за истинската им същност. За тяхната егоистична същност. Че те разбират нещата само тогава, когато са на тяхна страна. Щом нещо е против – край. И родствените отношения се губят и всичко изчезва. Затова – дайте им възможност да се справят с живота един на един и вие ще постъпите по волята божия – по промисъла божий.

Създадено: 21/07/2012 : 22:46
Обновено : 09/06/2020 : 23:49
Категория : Орис
Страницата е посетена 4597 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^