Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 500 всичко

 8 посетители онлайн

Орис - Напътствие към умиращ
     

НАПЪТСТВИЕ КЪМ УМИРАЩ
 
Много ми се иска при този преход да преминете в спокойно и тържествено състояние. Да знаете, че това е само развъплъщаване на физическата същност и преход на значително по-високо ниво на своето съществуване, чието качество изцяло зависи от това доколко сте готови да направите този свой избор. Затова главната грижа преди развъплъщаването е съсредоточаването на своето внимание не върху външните илюзорни събития, чувства, несъществуващи ефекти, а в своето вътрешно същество, което ще състави основата на вашето понататъшно развъплътено състояние.
Обръщам се към тези, които се готвят за умиране.
Представи си, че в твоето физическо тяло не са останали вече нито сили нито енергия, за да поддържат неговата връзка с източника на живот, с твоята душа, която вече се е приготвила, за да тръгне на път. Представи си, че започваш да се разтваряш отвъд пределите на своето тяло. Няма да ти е трудно, защото сега с теб става именно това. Ти само не се противи на това. Не се вкопчвай в живота. Аз винаги съм мислено с теб, затова не се страхувай от нищо. Сега това, което принадлежи към този свят ще започне постепенно да се връща там, откъдето е дошло при теб. Ти, твоето съзнание, твоята душа, само временно са взели това физическо тяло и сега, когато е дошло време Душата да се завърне в къщи, тялото трябва да се върне обратно на Земята и на този свят под формата на енергии.  
Отначало ще започне да се утаява енергията, която ти е дал елемента земя. Вслушай се в този процес. Той е прекрасен и неповторим. Приживе никога не изпитваш такова усещане, затова го използвай сега. Наслаждавай се и внимателно наблюдавай какво ще става с твоето съзнание във всеки следващ миг от твоя преход.
Съветвам те: не се страхувай от нищо и се старай постоянно да експериментираш с твоите чувства, с твоите мисли, защото това, което сега ще стане с теб, ти никога повече няма да изпиташ. То може да е най-важното, което е станало в този твой живот. може би това е най-важното решение, което сега трябва да вземеш и заради което изобщо е бил твоя земен живот. Трябва да почувстваш това, да разбереш на какъв праг от своето битие стоиш.
Чувстваш как се оттеглят твърдостта и плътността от твоето тяло. Как твърдостта отива някъде, как всичко придобива свойството течливост и устойчивост. Това е елементът вода, който постепенно оттегля своя тип енергии и разширява твоята форма и хоризонта на този свят. Ти встъпваш в нов свят, в който няма такива твърди форми както тук, където няма такава убедителна твърдост. Сега трябва да свикнеш с тази течливост, с тази плавност и да забравиш, че всичко е завинаги дадено, твърдо и непоклатимо.
Елементът на водата се разтваря и се превръща в елемент на огъня. Вече не можеш напълно да усещаш своето физическо тяло, а и по принцип - Бог да е с него. Забрави за своето физическо тяло. Помни, че сега трябва да го отдадеш, да го върнеш, колкото се може по-скоро да се избавиш от него. Колкото по-бързо стане това, толкова по-лесно и по-бързо ще стане този преход.
Запомни това. Не се дръж за тялото си. Не се дръж за този живот. Защото ти си на прага на ново, грандиозно битие. Не мисли за своето тяло. Не се привързвай към него, защото на практика ти вече го нямаш.
Вместо в него, ти вече започваш да се обличаш в още по-красиво и съвършено финоматериално тяло. Нито твоят ум, нито твоите чувства вече различават усещанията на тялото. Те се утаяват и вместо тях към теб се приближава още по-голяма пространственост. Усещаш простор и необятност около самия теб. Стените се раздалечават, предметите се разтварят в това пространство. Усещаш, че около теб няма нищо от това, към което си привикнал – нито предмети, нито леглото, на което лежиш, никого – само пространственост. Това означава, че ти се разтваряш отвъд пределите на своето бивше тяло. Това означава, че правиш всичко правилно и точно както трябва, че се отказваш от своята физическа обвивка, от твоя скафандър, който тук е сковал цялото това движение, сковал е твоите чувства, твоите мисли. Ти отново придобиваш онова, което винаги ти е принадлежало – своите фини тела. Остави без съжаление своята бивша одежда и премини в самосъзнание. Как да стане това на практика?
Трябва просто с радост да се откриеш на разширяващото се пространство, което те обвива и което се разширява около теб. И да се постараеш самият ти да станеш съзнанието, което се рее в това пространство, да станеш него. Да станеш това пространство. Опитай това. Опитай се да го направиш. Разбери как да бъдеш пространство, а не просто формата, която сега лежи и безпомощно се разлага. Направи обратното – излез отвъд границата на тази ненужна форма и стани пространство. Това е много лесно. Това е лесно именно за теб, защото ти практически вече си умрял. Други хора не могат да почувстват това, което сега можеш да почувстваш ти, защото за тях то все още предстои, а за теб този момент вече е настъпил. Приготви се за преход.
Отхвърли своето физическо тяло и почувствай кой действително си, кой винаги си бил. Разбери, че този човек, който винаги си считал за самия себе си, не е тази грандиозна същност, която сега ще се развъплъти от този свят и ще премине във финия свят, в света на любовта и блаженството. Осъзнай това. Леко и без съжаление отпусни всичко онова, което все още те задържа тук, в този свят и не ти дава да се докоснеш с цялата си душа до красотата на този безценен и неповторим миг.
Именно този преход, тази красота, тази необятна пространственост, тази светлина, тази любов хората кой знае защо наричат смърт и свързват с това понятие само най-страшното, само с най-неприятното усещане. В действителност, аз хиляди и хиляди пъти съм извършвал онова, което сега става с теб и хиляди, хиляди пъти съм съжалявал, че не мога да разкажа за това на хората. Да предам цялата красота и хармония, която те обхваща по време на прехода.
Огледай се около себе си. Къде лежиш, къде си живял, къде е преминало цялото ти битие и ще видиш, че това не би могло да ти замени бъдещето. Нищо от това, което би могло да ти даде такава красота и хармония, която сега се разкрива пред теб. Отхвърли своето физическо тяло. Опитай се. Поне само се опитай. Не се страхувай да направиш това и ще се убедиш, че в това няма нищо страшно, нищо от това, което така те е плашело преди това.  
Смъртта не е изчезване. не е край на нещо. Да, тя може да бъде край на страданието, на кармични неуредици, на някакви неприятности, които си имал в този живот. Но това не е край на съществуването. Това е началото на твоето съществуване. Стоиш пред собственото си раждане. От сегашния момент зависи какъв ще се появиш в новия свят – дали изплашен, страшен, задавен от мисълта за това, че ще се превърнеш в нищо или ще изправиш рамене, ще разтвориш широко очи и с пълни гърди ще вдишаш въздуха на новото битие, въздуха на новата радост, на новата светлина, на новия живот и пълноценно ще влезеш в това пространство, в тази реалност, която се нарича за теб нов живот, ново съществуване.
Тук ти винаги си бил само гост. Както и всички нас. И ние сме само гости тук. Но ти разбираш пословицата – колкото и да е хубаво на гости, в къщи винаги е по-добре.
Затова ето моят съвет към теб: завърши гостуването и си отиди в къщи с Бога. Забележи как ще се изменят всички твои предишни преживявания на твоя ум, всички страхове. Всичко това ще изчезне щом съзнателно започнеш да се отделяш от своето тяло и да се разтваряш в чистотата на ясната светлина. Тази светлина няма да те накара да я чакаш. Ако с чисти мисли се разделиш с тази реалност и се отдадеш изцяло за новата реалност, самият ти ще се превърнеш в реалност – в осъзнавана светлина.
Повярвай ми – това си струва. Тази светлина си самия ти. Ти сам светиш с тази светлина. Сам Бог сияе във всеки от нас, но заради своето физическо тяло ние не можем да забележим това. Не можем да видим Господ в нашата суета. Не можем да възприемаме себе си като светлина, докато нашите мисли са изпълнени с тъмнина, с ненавист, ревност, алчност. Затова сме забравили, че самите ние сме светлина.
Сега ти си излязъл от физическото си тяло. И можеш да се любуваш на сиянието на своята истински божествена същност . Ти се вливаш със своята същност в божествената природа и ставаш такъв, какъвто си бил преди своето идване в този свят. Можеш не само да се любуваш на тази светлина и на това божествено сияние. Можеш да влезеш в него. Да, именно тази светлина е одеждата, в която сега трябва да се облечеш. Осъзнай това и не се бой. Тя няма да те изгори, защото именно така си изглеждал ти преди да се въплътиш на тази Земя. Ти си бил тази светлина – стани нея. Вместо това кой си бил, за кого си се мислел, превърни се в пространствено сияние. Вмести тази светлина в себе си. Обвий се в нея и стани отново този, който винаги си бил.
Как ми се иска да съм редом с теб и да съм на твое място. Ти си прекрасен. Запази своето сърце и пространствеността на битието, което не е привързано към нищо на тази Земя. Позволи на нещата да бъдат такива, каквито са в действителност, а не такива, каквито ти си си ги представял.
Не отблъсквай нищо – независимо какво ти се явява или възниква край теб. Но не се привързвай към нищо. Не се вкопчвай за нищо и за никого. Нито за живите, нито за други образи.
Сега, когато правиш първите си крачки в новата реалност, същностте, които носят светлина, ще те обкръжат.
При теб ще се появят множество приятели и онези, които са си отишли преди теб, но които не са те забравили теб, твоята любов и вашите добри отношения. Възприемай ги с любов. Възприемай с любов всеки, когото срещнеш по своя път. Не си мисли, че твоите страхове са способни да заглушат твоята любов.  Когато станеш осъзната любов, всичко край теб в новия свят също ще се превръща в любов към теб, защото всичко подобно привлича само подобното. Ако си преизпълнен с любов и светлина, край теб ще има само любов и светлина. Ако се изплашиш от нещо и започнеш да излъчваш страх, гняв, или злоба, реалността веднага ще се измени и ще те обгърнат страх и злоба.
Каквото и да видиш около себе си, е твое. То се намира вътре в теб. Никой не таи към теб нито агресия, нито ненавист – всичко е в теб. Щом почувстваш тези страхове, тези негативности в себе си - разотъждествявай се с тях. Не мисли, че те – това си ти.  Не мисли, че всичко онова, което изпитваш, е твое. Това са просто различни нива на твоето съзнание, което започва да се проявява в съответните типове реалности и да се реализира. Всичко това са нещата, които не си успял да довършиш на Земята по време на своето въплътено състояние. Не забравяй - ти си светлина, че ти си любов и върви в новия си живот само с тези качества и само с тези усещания.
Върни се у дома си и отново стани светлина. Бог да те благослови по този твой път.  

Създадено: 21/07/2012 : 22:08
Обновено : 09/06/2020 : 23:47
Категория : Орис
Страницата е посетена 4322 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^