Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 740 всичко

 1 посетители

Орис - След смъртта на близък човек


След смъртта на близък човек
 
Защо след смъртта на близък човек възниква чувство на вина независимо от продължителните грижи полагани за него?
Ние винаги оставаме задължени пред своите родственици даже и да сме направили много за тях. Това означава, че когато си отива близък човек, съществува /според ведите/ церемония „Шрадха” – има я във всички култури на религиозните светове. Предназначена е за отработване на лошата карма. Често хората при заминаването на близък човек бъркат чувството на вина със загубата. Загуба никаква няма, защото вашето фино тяло продължава да общува с този човек. Някои хора мислят, че страдат, тъй като са разделени от близкия човек. Не. Страданията, които възникват – те възникват поради това, че вече нямате възможност да изпълните своя дълг – това е чувството за вина. Който е разбрал това е на прав път. Хората мислят, че няма чувство за вина, а просто животът е постъпил несправедливо с тях. Но всъщност когато човек разбира, че има чувство на вина, тогава при него всичко е на своите места. Какво трябва да прави той? Трябва да готви храна с молитва към Бога в неговата вяра – християнска или друга. След това – да освещава тази храна в тази вяра. Да застане пред снимката на своя близък човек – може да вземе част от храната след освещаването й, но тази, която е поставена през снимката, трябва да я даде на животните – да нахрани животните. В никакъв случай не трябва сам да я яде – това е много голямо оскърбление.
И така, той дава тази храна на животните и прави така, докато чувството за вина не премине. То ще се топи като сняг. Ще видите, че се топи, защото като прави така осветена храна, този човек носи полза на своя близък човек, защото той се намира във финото си тяло и още не е получил друго тяло или току-що е получил и се намира в утробата на майка си и не може да измени никак своя живот – намира се в пълна зависимост от съдбата. И близкият човек, който много силно е свързан с него, може през това време да му даде психическа подкрепа посредством осветената храна. Тази връзка чрез снимката ще достига незабавно до него. И той ще получи такава поддръжка.
        На човека не му е нужно да носи бронежилетка за защита, когато си е в къщи, където няма никого. На него му трябва бронежилетка, когато стрелят. В това се заключава разбирането на защитата. Когато излезе без бронежилетка той разбира какво е защита. Точно така е и с човека, който разбира, че при помощ на някого в опасна минута се отработва повече карма, отколкото просто в обикновена ситуация. Такъв човек постига успех. Затова той просто готви осветена храна и „храни” фотографията. Резултатът от подобно просто привидно незначително действие ще бъде огромен. Ще видите как ще се измени вашия живот. Затова, че човек нещо не е донаправил по отношение на близкия си човек, може да развали цялата си съдба. Даже и от рак може да заболее поради това и да умре преждевременно – това също е възможно. Затова тази церемония е много важна. Препоръчва се всички да я правят.

Създадено: 21/07/2012 : 21:56
Обновено : 09/06/2020 : 23:46
Категория : Орис
Страницата е посетена 5814 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^