Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 734 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Как се проявяват манипурните чакрамни личности


1. Как се проявават манипурните чакрамни личности по отношение на свадхисханните и муладхарните чакрамни личности?
 
     Вие нямате представа какво е третата манипура – както не си представяте и какво е третата Анахата. Третата анахата е състояние на любов към цялото човечество като цяло в такава огромна степен, както майката обича единственото си дете. Както безкрайната любов на майката към единственото си дете – любимото, надеждното, опората и прочие. Любов, която е всичко. Това е третата анахата – планетарно ниво. Тук, на Айфаар, вие сте представители на човечеството – когато спрямо останалото човечество принципно няма разлика между това как аз обичам вас – когато обичам по същия начин и всичко останало и стимул на тази любов се явява мощното, от нищо не подтискано желание да водя цялото човечество именно в това по-качествено направление, което аз зная виждам и зная, че аз мога да направя това- със силата на своята любов и мощно желание да водя човечеството към по-високи светове и форми на дадената реалност. Цялото това желание е само третата анахата. Представете си какво трябва да се синтезира на нивото на третата анахата – каква манипура трябва да се синтезира – манипура на планетарно ниво. Това е третата. Това, за което говориш ти е долната втора, а вие знаете, че може да има прескачане на съзнание през едно ниво.
     Знаете, че Хитлер много е обичал Ева Браун, кучетата, децата си. И в същото време позволявал милиони хора да бъдат изгаряни в пещите при това реагирал на това нормално – разбирал това като целесъобразно. За него това било целесъобразно – да освободи голямо количество земи от хората, за да може гражданите с немска националност да ги използват и искал да остави само толкова хора, които да могат да се използват като роби. Целесъобразно. Не бих го нарекъл пълен глупак, или нещо подобно. Макар че не е имал образование, той имал достатъчно висок интелект, за да разбира пътищата на тайната дипломация и прочие и прочие. Но това е само първата манипура – хитрост. Просто трябва да доживеете до това време, когато ще започна да описвам анахатните и манипурни чакрамни личности – Орлаактор и Айгллиллиаа. Затова аз не виждам нищо такова. Оттук има злодеи – когато първата анахата е развита, а човек има различни разбирания и мисли как да завоюва целия свят с помощта на някакъв компютърен вирус, да шантажира правителството, различни страни, и за него не е важно, че при това там ще загинат милиони хора. Той може да обича брата, сестра си, баща си и т.н. – първата Анахата. Милионите за него не са важни, защото това е вече втората анахата. Прескачайки през нивото да речем  анахатност на едно ниво – долното първо ниво , следователно манипурността може да бъде на второто – или на долното трето – през едно ниво. Ето това е така да се каже образа на гения – черния гений, злодея. Човек, съсредоточен на високи, на достатъчно високи нива на менталност и тези нива на менталност не могат да .... с ниските нива на непроработените муладхарни личности. Защо? Защото с ниските муладхарни личности работят само долната първа – да речем, някой не ти харесва, при това не ти харесва на много ниски нива – на ниво втората, трета муладхара. Тогава ти няма да можеш да приложиш знанията от Ииссииди. Няма да можеш. Ще се отвлечеш. Нищо няма да направиш с тези нива на своята негативност, а само ще се отвлечеш, когато започнеш това, това, това и това и сякаш се отдалечаваш, отдалечаваш от тези състояния. Но да измени тези състояния, да ги трансмутира, да им помогне да се трансмутират ще може само първата манипура.
     Творците, които са създали тези низши нива, са творците на формите – първата манипура, които са ги създали за какво? Заради оцеляването на формите, за свои тактически реализации чрез войни, чрез различни стълкновения, битки и сбивания, чрез ситуации, където в основата е поставено оцеляването на формата каквото и да стане - на живот и смърт. Творците от втората манипура не са участвали в това. Те са създали това, което се явява нивата на честолюбието, собствената значимост и прочие. А тези, които са по-ниско трябвало да осигурят оцеляването, усложнявайки света до такава степен, че да могат тези енергии да се реализират. И едва третата манипура е създала нашата физиология. Всичко това, което наричаме физически организъм, форма, красота и т.н. На тези нива също има честолюбие, но само по себе си то не може да предизвика такива най-зли реакции. Разбира се при наличие на по-ниски активности в муладхара, това ще бъде - да речем някой те е нарекъл стар, плешив и глупав. Това е форма – обръщение към твоята форма. Ако в теб има активност на ниските муладхари, ти би възненавидял този човек до огромна степен - или някой използва някакви качества на външността, за да нарани, да предизвика болка. Сами по себе си те не се явяват провокиращи някакъв особен негативизъм – те са просто форма. Но това, което са създавали творците на първата манипура, веднага се включват и използват това за себе си – „а, той каза там това и това, че краката ми са къси и т.н.” И край. Човекът се превръща във враг. А настъпва момент, когато може да се използват някакви обстоятелства, за да си върнеш – О, той казваше, че в мен това и това – ето ти сега – до смърт. Човек се радва – "а, ти ми каза това и това – на ти сега”. Вие още нямате знания за тези неща. Когато имате знания – тогава ще разберете.


 
 

Създадено: 21/07/2012 : 20:45
Обновено : 15/03/2019 : 00:22
Категория : Орис
Страницата е посетена 3834 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^