Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 754 всичко

 1 посетители

Орис - Формиране на идеален образ

28-06-06-2

 

- Как можем намирайки се в тази реалност да сформираме този образ – какви максимално или възможно достижими качества да внесем в него в този свят и в тази реалност?

- Например, някои поставят пред себе си образа на Христос или на някой друг свръхидеален образ, надарен с определени свръхспособности, качества и т.н. Това са глупости. В този тип реалност – докато нашата реалност не се приближи до това качествено положение,  където формите с такива качества ще станат нещо обичайно за нашата реалност, вие никога няма да можете да  направите нищо. Вие няма да можете самостоятелно да вземете и да изпреварите, или извън този свят да започнете да се преобразявате, така да се каже, над степента, възможна за дадения свят, в който вие съществувате.

- Ставаше дума за това, че тя си е поставила като форма за своето бъдещо съществуване образ, който й се е явявал, и който тя е възприела като себе си – като образ, към който е изпитала мощна симпатия, уважение и прочие позитивни чувства. А това е бил мъжки образ. И тя е решила – и затова зададе въпрос: може ли да заеме формата на мъж. На което аз вчера отговорих. Но и да заемеш тази форма, която си възприела като някое полубожество, също не бива. Нужно  е да избирате и планирате за себе си КОНКРЕТНА форма – конкретна. Например можете да се ориентирате по някои от моите способности и да вземете нещо от мен. Тоест – ето такива способности има в тази реалност – те възможни ли са? - възможни са. Е, нека да не са чак до Будхичните нива и да не са в такъв мащаб, но това, това  и това – възможно ли е? Възможно е. Различни проявления и прочие стремления към някакви други качества, даващи ви възможност  да се проявите в служене, в позитивизъм, в алтруизъм на някакво по-високо ниво – ами заповядайте, вземайте, формирайте. И това ще бъде по-реално, по-достижимо, отколкото това, което си поставяте като някакви нереални цели. Работата е там, че какво да ги поставяте? – вие вече СТЕ такива в реалности от друг тип. Не в други светове на тази реалност, а в реалности от друг тип. Не бъркайте това, което говорим за смъртта, с тези чакрамни наши съзнания, които пребивават на други нива на измерността. Разберете, че всяка чакрамна система притежава определен диапазон от измерности и ако говорим например за Алджелис, не трябва по никакъв начин да го привързвате с триизмерната реалност, дори само по силата на това, че в тяхната форма отсъстват низши центрове – 2 низши центъра и не само два низши центъра, а Айглилиа и Орлаактор са синтезирани на по-високи нива – практически това са десето, 11-то и 12-то ниво от синтеза на Айглилия и Орлаактор. Да, може да поискате някого като Алджелис и т.н., но това не са нашите реалности. -   това не е нашият тип реалности.

 

 

- Това означава ли, че преображението на формите е възможно само в този момент?

 

- Това е възможно само, когато ние изведем по-голямата част от активното съзнание на нивата, позволяващи да се влезе в това състояние на позитивизъм, но тогава ние вече и ротационно и двуулертно просто ще се приближим към тези реалности.  В самия процес на издигане на колективното съзнание на човечеството, колкото повече усилия ние влагаме и другите, които се намират  в други точки на нашата планета: някъде Олга, другаде Кузнецова, Платонова и т.н. – всеки на своето ниво, тоест практически споменатите от мен и още много, много други, култивират съзнание на позитивизъм, алтруизъм. Не може учението Ииссииди просто да се вземе и да се повиши съзнанието на бабите и дядовците, които работят в завода, при Мартеновите пещи и т.н., които са много далеч от размишления и просто даже от това да мислят за това. Но всеки от вас, намирайки се на нивото на самосъзнание в диапазона, им дава възможност на подсъзнателно ниво да получат достъп до тази информация. Където и да са, във всяка част на Земята, независимо от езика, независимо от религиозната принадлежност, Всеки от вас, които се намирате тук, в други градове и села и усвояващи знанията от Ииссиидите, и всички онези, които се опитват да превърнат тези знания на собственото си ниво на разбиране, дават възможност  на милиони хора, които също са на това ниво, които мислят на това ниво и самоосъзнават себе си, възможност да се приобщят към тази информация.

Менталът е извън формите, разбирате ли? Естествено, никой няма да се преобрази без мощна качествена подготовка на света на пребиваването му. Ние през цялото време сменяме световете – ротационно ние през цялото време сменяме, сменяме – ту отиваме към по-добри качества, ту – хоп, гледам ротационният цикъл отива на друга страна, в която те са по-ниско. Защо? Неотдавна сравнявах реалностите, където това, това и това. Там, където световете на нашето пребиваване са качествено по-високи - там нямаме никакви проблеми с горния Айфаар. Нещо повече – земята е наша, законодателно закрепена - там вече всичко е построено. Това за мен са тестови моменти – състоянието на колективното съзнание на човечеството.

 

Вижте сега ситуацията – аз нищо не предприемам в това отношение – както стане – така, защото е безполезно да се предприема нещо. Светът насочва тези решения – разбирате ли – ротацията на света, реалностите, в които пребиваваме.  Тези срезове, в които ние всеки момент попадаме. И аз привързвам това с муладхарните ...  

Ротацията на световете,  на реалността е активна в това направление на векторите на качествата, на които в настоящия момент е дадено най-голямо преимущество в творчеството. Затова на вас ви е много трудно, много сложно. Сега разбирате ли, навсякъде е дадена свобода на муладхарите, това все едно, че са пуснали всички затворници  от затворите, а вие своите не ги пускате. Започвате да им обяснявате това, това и това, ама те знаят. Те знаят, че е дадена амнистия и че всички са пуснати. Пуснали са всички – като поток. А вие вземате и им говорите: „Абе ти знаеш ли, че след колко години там ще има преображение – ти по-добре поседи засега – аз само да стигна до преображението, после ще правя всичко, което искаш!” А на него какво му става от това? На тази муладхарка? Същото е и със свадхисхана. А пък в следващия период, когато вие дочакате или не дочакате преображението, ще започне свадхисханния период. А тогава, о-о!

- Сто и двадесет години ли ще трябва да се чака?

- Не, 120 години е максималният период за формите в дадената реалност. И в зависимост от това, къде отиде реалността, в какви ротационни цикли. Разбирате ли, тя върви в зависимост от колективното съзнание. Колективното съзнание, това е неоформено в равновесно състояние - творение на това ниво. Както вас. Вие също сте творение на това ниво – всеки от вас – но в такава степен равновесни ли сте? Сега сте такива, след секунда – такива и т.н. Същото е и с колективното съзнание на човечеството. И ротационните цикли водят в зависимост от това какви са външните сили. Ето, например, ако взема този въглен и ви го сложа на главата – какво ще правите? Ще провокирате муладхарите – нали? Точно така е и с колективното съзнание на човечеството – то е под влиянието на душ от мощни излъчвания, които са разчетени на реализацията на низшите центрове – на низшия център, Муладхарния. Това е като да убодеш колективното съзнание на човечеството. Стимул. Ще започне свадхисханен период – тогава ще има стимули за реализация именно на някакви сексуални моменти. Създадено: 17/07/2012 : 17:30
Обновено : 09/06/2020 : 23:43
Категория : Орис
Страницата е посетена 4061 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^