Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 969 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Нищо не се случва просто така

 

Нищо не се случва просто така. Какво е това АТРАКТОР? По въпроса за кармата.

 

 

Не може просто така да стане нещо, което да няма никакви последствия в моя живот. Одрасках се на плажа – достатъчно дълбока драскотина – аз я обработвам енергийно ранозаздравяващо, раната заздравява, или просто не я забелязвам, но в други сценарии не съм направил това – проявил съм мързел и е станало инфектиране, раната е започнала да се подува. В различните сценарии стават различни неща. Да, аз се справям и това ми служи като опит – опита, който аз тук вече имам, но който там в мен не се е проявил. Ти умееш – сложи дезинфекциращо нещо и раната заздравява. Но това го знам аз, а оня Орис не го знае или има повече мързел в него, или просто нещо друго го е отвлякло, понечил да го дезинфекцира и си казал – о, хайде, бе – водата ще го обработи, солената вода – в нея има йод – да, но солената вода не убива всички бактерии – концентрацията на йода в нея не е достатъчна; и става инфекция, променя живота ми – от нищо и никаква драскотина.

Или – ходихме в Тайланд, трябваше да завием на някакъв пазар, не завихме – заговорих се и пропуснах, и попаднахме в катастрофа. Няма да навлизам в подробности, но от нея не всички от нас излязоха живи. Ако започнеш да разсъждаваш – а защо аз направих така – струва ти се, че си се замечтал, заговорил си се, трябвало да завиеш, а не си завил и си казваш – е, добре, ще завия след това, но не достигайки до следващия завой, попадаш в авария, което променя сценария, а тук – ако започнеш да търсиш причината, няма да я намериш – защо изобщо си пропуснал завоя тук, а там си завил. И казваш – това е случайност. Обаче случайности няма. Всичко е определено. Само че нашето съществуване е преизпълнено с толкова последствия от нашите паралелни избори в нашето съществуване, че да отличим едно от друго е много сложно и това, което ние тук привидно не намираме причинно-следствените връзки за нещо, говори само за това, че ние се намираме в по-качествени състояния, които определят някакво събитие в нашия живот. Просто то е станало, но защо е станало никъде дори след десет години не са се проявили резултатите от него – и то до дреболии. Просто ходил цял ден по улиците и нищо не направил и размишлява – а защо се мотах там – в какво е смисъла? Можех да дойда тук веднага – защо обикалях? Защото там, с теб са станали някакви събития в някакви сценарии. Да, а тук, не виждайки техните връзки, се чудиш – какво стана, защо е всичко това?

Същото е с болестите – тук подсмърчане, покашляне, леко понесени резултати в нашето положение, а там – много дълбоки състояния, които някъде са се преобразували в съвсем сериозен физиологически проблем. Става дума за това, че често хората се губят в догадки – „защо стана това?” и не знаят причината. Аз обяснявам причината – това, което става и е непонятно, не намираме никаква логика за причините му, си е много логично.

- В този ротационен цикъл не го намираме,  а в други, то има  смисъл.

- Да. Атрактори – това, което на нас ни се струва безсмислено, всъщност има мощни вътрешни причини в други сценарии, в други наши съществувания, но ние не знам за това. Тук на нас ни се струва хаос или безпорядък, ходил тук и там, върнал се и нищо не свършил. И си казва – защо изобщо стана това? Не получих никакъв опит? Да, но ти благополучно си се върнал на мястото си благодарение на този опит, който са ти дали онези, които неблагополучно са срещнали там смъртта си.

- Значи излиза, че през цялото време спим, защото в сънищата е същото.

- Да, и сънувате. Сънувате, че спите.

- Аз не знам какво е „атрактори”.

- Атракторите са силови взаимодействия непонятни ни в дадената форма на нашите възприятия, но имащи много ясни причинно-следствени връзки. Например незнаещият човек гледа, образувало се торнадо – хаотични влияния – вода се изпарила и т.н. и се образувал циклон, ураган, но в същност там са завързани толкова електромагнитни сили, материализация, взаимодействие между различните слоеве на атмосферата и т.н. , чието действие не можело да се разреши по друг начин при дадените конкретни параметри.

- При което то е взаимосвързано с останалите системи, които съществуват в този сценарии.

- Да, и с другите сценарии също, защото там например циклонът не е дошъл до момента на своето образуване, например, или е прераснал в такова цунами,

- Но там има друго съотношение на някакви ситуации.

-  Да.

- Да не искаш да кажеш, че ако човек в съзнание, т.е. отново в съзнание, все пак намира причинно-следствените връзки на някакви обстоятелства, това означава, че той се намира в по-малко качествен ротационен цикъл.

- Не, това няма никакво отношение.

- А как?

- Ако резултатите от някакви взаимодействия са толкова изразени и изборите водят до нещо, което ти преценяваш като негативно в своя живот и си казваш „защо направих това, защо се напъхах там, защо отидох там, и започнеш да проследяваш откъде е започнало всичко това, - ако Федя не ме беше повикал там, ако не бяхме изпили това, ако не бяхме се качили в този трамвай, ако той не се беше забавил на кръстовището с 20 секунди повече, отколкото е трябвало, то вашето осакатяване нямаше да стане – нямаше да попаднете на това място, където на главата на Федя е паднала тухла. А на другото място тухлата е паднала след като Федя вече е минал или преди да е минал.

- И никой в своето съзнание изобщо не е започнал да строи никакви последователности.

- Да, тогава аз ви давам урок и вие не реагирате на тези уроци негативно. Това означава, че даденото качество е вече добре проработено във вас. Т.е. това, за което съм се опитал да ви закача, във вас е уравновесено от други отношения и вие веднага сте уравновесили някакво избухнало във вас състояние на дискомфорт и урокът не се е състоял благодарение на това, че някъде този урок е довел до сериозни негативни последици от ваша страна.  А щом си реагирал на дадения урок, значи ти се намираш в по-малко качествени състояния отколкото този, за когото този израз или това поведение не би представлявало никакъв проблем и не би предизвикало никакви негативни реакции.

- Ти разруши още една знакова система – това е съвсем различен поглед към причинно-следствените връзки.

- Да и аз исках в кармата да включа и тези моменти. Това е съвършено ново разбиране на кармата. Кармата съществува само между нашите личности.

- Защо търсим причинно-следствените връзки в един ротационен цикъл – ако кармата е само междуличностни отношения между нашите стереотипи?

- Ако поискам, мога да пропусна дадено събитие през ситото на своите възприятия в различни варианти и ще тръгнат картинки ето това, това, това – тук това става ето така, тук – така, и тогава става ясно, че да, ето това събитие не беше напразно, и това не е напразно и онова не е напразно. И се получава така, че нищо не става напразно. Чашата паднала и се счупила, никой не е пострадал, а на другото място това е предизвикало скандал, или съм си порязал пръста, и тръгнало – ето ти, все не внимаваш, ръцете ти са несръчни – започнала караница, която прераснала в развод, жената си спомнила стари обиди – това е свойство на съзнанието на жените да се зацикля.

- Например, закъснявам да се прибера и изслушвам такава тирада – ето ти винаги правиш така, помниш ли преди три години пак закъсня за рождения ден на еди кого си и ми беше забравил чорапите в колата, или не донесе подарък и т.н. Мъжът никога не намира връзката – какво общо има едното с другото, а за жените това е много важен момент – веднага възниква асоциация – щом стане някакво психическо състояние – обида и започва ето там и там да прави асоциации.

- Аз винаги съм мислел, че жените просто имат по-добра памет. Винаги съм се чудил – абе как помнят всичко това – такива дреболии – и лошото и доброто помнят.

- Не, това е свойство на женската логика.

- Асоциация. Вие, жените, се фокусирате върху активността на една и съща У-ВВУ форма.

- Постоянна ли?

- Не. Когато сте се обидили, когато сте си спомнили нещо друго, вие сте привлекли друга УУ-ВВУ [човешка] форма, която помни, която асоциира себе си във временната ефирна напълняваща именно с това събитие, с тези асоциации.

- Значи тя набира опит посредством от всички тези обиди.

- Да, тя не познава друг, защото  те имат общ диапазон на проявление.

- А, да, по счупената чаша – за нея между две счупени чаши нищо не е станало – минали са 5 години.

- А при мъжете как е?

- Ето я логическата връзка – вие имате сензорни взаимовръзки, а мъжете – предимно невронни, които преобразуват психическите импулси – логика – това е едната страна на човешкото съществуване, другата е абстракция, образност – на жените. И между тях има погранични типове – в работата на лявото и дясно полукълбо.

 

 

 


Създадено: 17/07/2012 : 17:08
Обновено : 17/07/2012 : 17:08
Категория : Орис
Страницата е посетена 4079 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^