Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 426 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - По-качествените състояния

14-06-08-3

 

- Значи получава се така, че всяко изменение на пропорциите в аспектите на чистите качества се явяват по-качествени състояния по отношение на предишните.

- Не. Най-важното е да се движите в дълбочина, т.е. добавяйки още някакви качества, ти започваш в по-голяма степен да разбираш окръжаващия свят. Някой го е разбирал само от позицията на съединението само на Все-любов, Все-мъдрост, и това – какво е повишаване на качествата? – Вибрациите на все-любов, все-мъдрост, вибрациите на все-воля все-разума на нивото на твоето самосъзнание сега са едни – ти сега мислиш на нивото на това, кого ти е по-изгодно да обичаш, какви знания ти е изгодно да имаш, а какви – не, а по-нататък започваш в структурата на своето самосъзнание да рзакриваш свуур-форма, която вече започва да ги говори, че „да обичаш себе си е изгодно, но още по-изгодно е да обичаш другите. Ще заобичам и себе си и другите. Ето това вече е по-качествено състояние. По-нататък – по знание – ти казваш – само това знание смятам за правилно, а след това казваш – ама то целият живот се състои само от това знание – ето това е интересно, и това е интересно, я чакай да видя как това знание се съчетава с другите знания. В каква степен то ги допълва, или обратно – ги опровергава. Хоп, пристъпваш в ново качествено състояние по линията на Все-воля, Все-разума. И започваш на тези нива – с малко повече алтруизъм, малко по-голямо разбиране, да осъществяваш своите избори. И там, където направиш тези избори по отношение на това, което си правил преди това,           ще бъде по-качествено. По-качествено по силата на какво? За теб по-достъпни стават фоновите качества. Ти лесно вземаш оттук – от тези десет качества, които не доминират тук, това при теб започва да се проявява на нивото на интуицията, на нивото на моментите на теглене към нещо, както ви казах, към обединение, към единство, в по-качествени вибрации фонът по-лесно се възприема и ти започваш да се префокусираш в нещо такова, което ти е по-близко, но което не е нито любов и мъдрост, нито воля и разум, а нещо такова – и ти даже не забелязваш как се изместваш – всеки от нас се измества именно в тези светове, в които това качество малко по малко започва да доминира. Защо? Защото фокусът на творческа активност се е изместил там и е започнал там да вниква, да прониква, и ти вече искаш да вкараш там не само главата си.


Създадено: 17/07/2012 : 16:24
Обновено : 09/06/2020 : 23:42
Категория : Орис
Страницата е посетена 3757 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^