Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 514 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Запомнете
Запомнете:
 
практически във всички деяния на тъмните
и във всички символи на тъмните сили
винаги, но в леко изкривен вид,
присъстват светли белези,
на които, като пеперудки на горящ огън,
се хващат и загиват милиарди
неопитни Съзнания.
 
За да защити себе си от описаната по-горе смрад, в Русия от древни времена (още в дохристиянската традиция) се е използвал много прост и действен метод – кръстът. Кръстът е битувал сред славяно-прото-индоевропейците, нашите предци, а по-точно, сред нас с вас, дълго преди Пришествието на Спасителя. Той е бил предаден  в наследство на първите християни, дарил го е на славяните Вседържителят, а Исус Христос го е възприел като свой символ
Това е единственият космически знак способен да прегради пътя на която и да е нечиста сила и да я накара да побегне обратно. Магията във всичките си ипостаси и разновидности използва за призив към демоничните сили пентаграм (звезда с пет върха), хексаграм (звездата с шест върха на Соломон), свастики, пентаедри, хексаедри и др.
Нека не ви заблуждават модните и разпространени сега измишльотини за така наречените “обърната” и “истинска” звезди. Това е уловка на тъмните сили, разчетена да привлече невежите хора към силите на Антисвета. Работата изобщо не е в това в какво положение се намира самият пентаграм, а в това, че вътрешното пространство на всички звезди и други фигури, образувани от пресичането на техните лъчи, при съответните приготовления и заклинания представляват тунели и канали, които съединяват Световете от демоническия ред с нашия Свят (който, между другото, също е демонически).
Чрез тези символики и с тяхна помощ магьосниците и маговете осъществяват всички видове връзки с владиците на Ада, с всички Съзнания на Преизподнята, а освен това се извършва и материализация на Физическия План на Земята с черната адска енергия на паралелните светове. Да прегради достъпа на тези сили на Злото може само кръстът.
Но силата на този знак зависи преди всичко от Вярата, с която човекът, който го прилага, го използва за защита на себе си и други хора от демоничните същности. Именно с този знак Исус е “отворил” вратата на АДА и е дал възможност на духовно развитите хора да достигнат Висшите Божествени Светове.
Използването от човека на сатанинска символика поради невежество или незнание може да повлече след себе си многобройни беди. Такива хора така и не получават пълноценна защита от Дявола, но и лишават самите себе си от покровителството и защитата от Силите на Светлината, тъй като използваните от невежите сатанински символи на свой ред преграждат пътя на низхождението на светлата Енергия на Доброто. Като нагледен пример за това може да послужи нашата многострадална Русия.
Колкото повече православни кръстове, а не обърнати сатанински звезди осеняват нейния лик, толкова по-бързо у нас Силите на Светлината ще могат да победят силите на Ада и Тъмнината. Възстановяването на православните храмове в славянските страни и издигането на кръстове над техните куполи ще спомогне за очистването на бивша Татария от пълчищата бесове и други демони, запълнили всички правителствени и държавни учреждения не само в нашата държава, но и в останалите страни в света.

 

Създадено: 16/07/2012 : 14:33
Обновено : 16/07/2012 : 14:33
Категория : Орис
Страницата е посетена 4314 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^