Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Докато сте обзети от тъга
01-11-06-4
 
Докато сте обзети от тъга, докато осъзнавате съответния миг от своя живот като повод за печал, като някаква беда – вие не можете да се придвижвате напред. Тъпчете на място. Вие нямате възможност да повишите фокуса на своето съсредоточено внимание, а значи и своята творческа активност. Ето в какво е проблема. Ето защо, ако вие действителност искате с всеки час да ставате по-добри, тук роля играят не само знанията, с които вие изпълвате себе си, защото много често става така – знанията изпълват лявото полукълбо на мозъка, а разбирането и чувстването – дясното полукълбо. И вие живеете с дясното полушарие на мозъка в по-голяма степен за дадения момент, а лявото полукълбо, което притежава някакви знания – да, там има такова знание, но вие не го прилагате към своя живот. Затова всички тези депресивни състояния, всичко това, което деструктурира висококачествените нива на вашето самосъзнание...
Тоест, вие сте достигнали нещо и нещо сте възприели като някакъв негативизъм по отношение към себе си в своя живот - и моментално достигнатото от вашето самосъзнание положение на фокуса на съсредоточено внимание, на фокуса на творческа активност, се деструктурира от всичко това и се разсипва като къщичка от карти на по-ниските нива. Само защото вие не сте в състояние да разберете, че тъгата и бедата са само специфични форми на вашата реализация и край. И нищо повече. Няма нито печал, нито беда, нито някакви катаклизми, нито някакви събития – тях ги няма. Вие само ги възприемате и реализирате като форма на самопознание. И толкова.
Но когато сте познали себе си – например ето, появила се е тъга в някакъв момент. Вие трябва веднага да приложите към нея някакъв по-висококачествен информационен поток - макар и просто мотивация – мотивация, основана на доверие: „Това е нужно за нещо”.
Откраднали са ви това, това и това. За нещо е било нужно. И вие се опитвате да разберете за какво именно. Но това не е толкова важно. Важно е да излезете от това състояние, да се доверите. Доверявайки се на Господ, вие се доверявате на живота, а значи - и на самия себе си, защото вие сте живота. Вие сте Бог. И в колкото по-голяма степен разбирате, че сте Бог, значи в толкова по-голяма степен се доверявате на самия себе си. И това, което става с вас, считайки го като промисъл Божий, вие веднага проецирате на себе си, „А, щом е станало така – значи така е трябвало”. Край. Тъгата си е отишла. Бедата си е отишла, престанала е да съществува във вашия живот, защото бедата привлича нова беда. Тъгата привлича нова тъга. Те се структурират заедно и се усилват взаимно и тръгва верижна реакция, започва период. Например, казвате си: „На Айфаар не може да има печал и беда. Не може”.
Колкото по-дълъг период можете да продължите без печал и без беда, в толкова по-голяма степен вие се откъсвате от тези ситуации и обстоятелства, които преди това са ви формирали.
Разбирате ли, вашата реакция съответства на реакцията на света, на вашия опит, на това къде ще пребивавате – в зависимост от вашата реакция на обстоятелствата, на съдбата. Вашата реакция формира вашата съдба. Ако вие достатъчно продължително, достатъчно продължителен период реагирате позитивно, позитивно, позитивно, Случило се това – „е, хубаво”, Орис ви настъпил – „е, хубаво”, ама това и това и това – „е, хубаво”. Всеки път казвате: „Всичко е добре, всичко е добре” – и формирате цялото си бъдеще на моменти на позитивизъм. И то вече НЕ формира около вас тези сложни, негативни обстоятелства,  Вие просто вземате себе си и се изваждате от черния период и поставяте себе си в дълъг, дълъг бял период от своето съществуване. И то само с това, че всеки път, когато се натъквате на някаква негативна реакция, казвате: „Е, и? Е, голяма работа.” Но трябва не само на думи – трябва да заставите себе си да повярвате в това и да разберете, че да, наистина нищо не става. Най-главното, което трябва да си кажете, е: „Аз съм на Айфаар”. „Вече съм на Айфаар. За какво да се безпокоя? За какво да преживявам всичко това? Аз съм вече тук. Вече съм тук – нищо лошо не може да стане. По-зле от това – накъде?”.  smile Затова – какъв е смисълът да се преживява? Щом сте на самото дъно! smile 

Създадено: 16/07/2012 : 14:16
Обновено : 09/06/2020 : 23:40
Категория : Орис
Страницата е посетена 4114 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^