Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 753 всичко

 8 посетители онлайн

Орис - Съвети за преображението


Интервю с Орис
Вие сте човек просветлен и...
Никакъв просветлен не съм, аз не обичам тези думи – „учител”, „просветлен”, „ясновиждащ”, „пророк” – всичко това не е за мен. Аз съм обикновен човек.
Нищо не можеш да постигнеш, особено във финия свят, когато запазваш логичност на мисленето. Защо? Защото там всички се мени и всичко там е алогично.
Добре, вземам си назад определението – вие сте човек опитен.
Да, донякъде.
С какво бихте посъветвали да започнат своето духовно развитие онези, които гледат нашата програма?
Преображението започва от сърцето. Господ – неговото местоположение в нас, се намира не в главата, не в ума, не в Сахасрара или Аджна или Вишудха, а в сърцето. Защо? Защото Бог е любов преди всичко. Как точно се проявява Той в своето триединство сега няма да говорим. Но как да станеш Бог? Как да пристъпиш по-близо към Бога? Като минеш в своето сърце. Ако там има любов, а не хлад, безразличие, тъмнота, бездушие, то практически можете да смятате, че при вас Преображението ще премине нормално, не е нужно да се безпокоите за нищо – само трябва да се стремите да държите своето сърце открито. Открито за какво? За чуждата болка, за състрадание, за съчувствие, за съ-радост – ето тези качества определят нивото на вашето съзнание. Когато виждате, че при някого нещо е добре и се съ-радвате с него, а не му завиждане, то вие вече сте човек на преображението. Ако видите, че някой страда и вие искрено съ-страдате с него, тоест приемате го и приемате неговите страдания и го жалите, независимо дали не него това му харесва или не – важно какво става тук в сърцето ви, значи вие сте човек на преображението. Няма нужда да се безпокоите за нищо. Вие сте такъв, какъвто е нужно. Ако можете да разберете чуждите чувства, и дори без думи разбирате състоянието на човека, когато няма нужда от излишни думи и когато просто чувствате, когато съ-чувствате – той чувства, а вие съ-чувствате онова, което чувства той и разбирайки това, правилно интерпретирате, правилно реагирате на това, значи вие сте човек на преображението.
Не някакъв висш ум, нито мисленето е характерна черта на преобразуващото се съзнание. Може да си много умен, но да си жесток, зъл, завистлив, безжалостен, безсърдечен – такива хора не знам какво изобщо могат да бъдат посъветвани.
Само посредством най-дълбока вътрешна ревизия, чрез преразглеждане на ценностите, чрез безпристрастно критично разчленяване на самия себе си – друг път да облекчиш своята участ в приближаващите се вече месеци, дни и максимум години на преображението – няма.
Затова аз съветвам сега всички да забравят за това какво ги обхваща от отрицателното, да се опитат да заемат отношение към всичко ставащо само позитивна позиция. Защо? Защото всичко, което става, е благо. Всичко се прави заради това да се приведе в хармония . Когато човек е много болен, то методите за лечение на тези тежки болести също са свързани със състраданието. Ние сме много болни, ние сме безнадеждно болни. Затова, за да оцелеете, трябва да изтърпите и да знаете, че всичко е за благо. Трябва да знаем, че това са лекарствата, които ни дават – ще има и война, ще има и катаклизми, ще има и смърт – но всичко е за благо.
Представям си колко от слушащите това сега си казват: Виж го ти! Над Ялта да гори пожар и това било за благо. Как е възможно това?
Но те не виждат, че на това място, където е станал пожара - няма значение дали е имало подпалвачи, те сами не знаят какво правят, тоест физическата причина не е важна. Важното е, че на това място се е събрала цялата отрицателна енергетика. И именно за да не се случи земетресение тук, на южния бряг, което би погълнало хиляди животи, става този пожар.
Ялта не може да се нарече духовно развит град – както впрочем и много, много други градове. Защо? Защото спецификата на хората, населяващи идващите тук, почиващи тук и носещи със себе си карма, тя не благоприятства някакво духовно развитие. Хората пият, гуляят, развличат се както умеят и както сега си представят това и толкова. Например на Ялта може да бъде показано това, което става и което ще става с други градове.
Затова кое е по-добре – да изгорят 200 хектара гора, или да изгорят стотици хиляди хора и да загинат огромни материални ценности, които хората биха могли да използват? Това е от чисто материална гледна точка, макар че аз виждам доста повече от онова, което става сега.  
                                                                                                                      Орис       

Създадено: 15/07/2012 : 18:14
Обновено : 09/06/2020 : 23:36
Категория : Орис
Страницата е посетена 3761 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^