Добре дошли!

Към всички статии със стария дизайн на сайта: http://my-spirala.net/zefeira/

Добре дошли в моето местенце в интернет. 

Казвам се Емилия Манолова. Превеждам от английски и руски. Интересувам се от всичко допринасящо за разширяване на съзнанието и подготовката му за квантовия преход. Преждам ценни материали, които с удоволствие ще споделям с вас с надеждата да ви бъдат толкова интересни и полезни, колкото са за самата мен.

Ако резонирате с тези теми и материали - присъединете се към усилията ми - за повече подробности: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Ако не – просто ги използвайте и най-вече – прилагайте ги на практика, защото „опасно е да знаеш и да не прилагаш. Неприлаганите знания могат да послужат като причина за угасване на съзнанието даже на много напреднал човек.”

И помнете: „Всеки друг човек е винаги прав!”  

Сайтът се обогатява постоянно.

             На www.rodon-bg.org е достъпен моя превод на книгата по метаистория „Розата на Света” на Даниил Андреев.
             Българският превод на последното откровение до човечеството – Книгата Урантия, вече е достъпен на http://www.urantia.org/bg/knigata-urantiya в официалният сайт на фондация "Урантия" на http://www.urantia.org 

Едва след замърсяването и на последната  река,
след унищожаването и на последната риба,
след отсичането и на последното дърво,
хората ще разберат, че парите не се ядат.
 

 ПРОЕКТИ

Здравейте приятели, 
От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

  1. ИИССИДИОЛОГИЯ- поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.    

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки: 

Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)

IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB

BIC/SWIFT/:FINVBGSF

Емилия Луканова Манолова

[Emiliya Lukanova Manolova]

В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.

 

Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)

IBAN: BG37FINV91501003834709

BIC/SWIFT/:FINVBGSF

Емилия Луканова Манолова

[Emiliya Lukanova Manolova]

В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.

 

За подробности и контакти:

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

phone: 02 855 27 85 Vivacom

            0899 812 318 Globul

           

 


* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.