Психика, природа, здраве - 5. Правилата на Усмивката
Правилата на Усмивката
 dvoika.jpg
1. Бъди винаги усмихнат!
2. Когато се усмихнеш, слънцето грейва.
3. Усмивката прогонва демоните.
4. Пред усмивката и най- лошият човек се усмихва.
5. Усмивката те прави силен.
6. Когато се усмихнеш, сивото ежедневие просветлява.
7. Бъди винаги усмихнат, за да даваш любов и светлина!
8. Усмихни се и ще почувстваш щастлив!
9. С усмивка на лице и с песен на сърце, това да е твоята дилема!
10. Който се смее, зло не мисли.
11. Смей се, пей и се весели!
12. Усмихвай се, за да размиеш болката в гърдите си!
13. Когато те боли нещо, застани пред огледалото, усмихни се и си кажи: „За теб болко, аз съм глух и ням!”
14. Когато те обидят, усмихни се и прости!
15. Нека усмивката да те напътства във всяко начинание!
 
Как да отслабнем?
Всичко в природата и човека се състои от Цвят, Звук, Мелодия и Песен, които образуват цялостна хармония. Жизнената сила струи отвсякъде и разпръсква фонтан от хиляди лъчи, които танцуват под звуците на великолепната мелодия на Вселената. Всяка нота от нея, съответства на цветови фон. А за да създадем спектър, трябва да има Светлина.
Има един много лесен начин, за да отслабнем. Трябва да ползваме цветовете, които оказват голямо влияние чрез своята аура върху състоянието на човек.
1. Трябва да носим дрехи с червен, жълт златист, оранжев и бял цвят, а да избягваме с зелен, син, зеленикаво –син, зеленикаво- жълт, тюркоазен, кафяв и черен цвят!
2. Два пъти на ден да си представяме банята цялата в червен цвят. Да го правим по едно и също време. Да дишаме дълбоко и правилно. След това да си представим, че под земята ни блика рубиненочервена или алена светлина. Една минута пак дишаме дълбоко и правилно, като си представяме, как тази енергия се стича от върха на главата ни, и прониква във всяка клетки, и всеки орган на тялото ни.
3. През зимата и лятото да носим слънчеви очила с оцветени стъкла в червено, розово, оранжево, жълто или златисто. Влизането на цветовете от спектъра, проникват в тяло чрез ретината на окото .
4. Всеки ден трябва да правим по половин час бани с червен цвят и терапия с Ян музика.
5. Необходимо е да изпиваме по 2 чаши на ден червена вода, която е заредена от Слънцето.
6. Да консумираме храни само от червения, жълтия, златистия, оранжевия и белия спектър.
Чрез въздействието на съответните дрехи, слънчеви очила и минути, през които си представяме цвета, са единственият и най- бърз начин за отслабване и смъкване на излишните килограми. Опитайте и ще се уверите!
Материалът подбран от Ивайло Иванов
 
Болестите, показател за духовна хармония
glavobol.jpegВ духовен аспект, болести не съществуват. Във физически, те са резултат от натрупана Карма. Карма - значи деяния. Понякога могат да се явят следствие на други фактори- време, пространство, атмосферно налягане, надморска височина, социално-битови фактори и предизвикателства от страна на другите. За да се избегнат, необходимо е човек да ги неутрализира със силата на мисълта, чрез Доброто и Любовта. Те са светлината, която обгръща мрака, т.е. злото.
Болестите, от които страда съвременното човечество, са три вида: физически- такива, които засягат тялото, сърдечни- които засягат чувствата и умствени, или психически.
Каквато и да е болка, тя предизвиква страдание, което се отразява на психиката. Всяко неразположение, скръб, мъка, влияят на целия организъм. Тъй като болестите са видими и невидими, физически и психически, ние трябва да се научим да се справяме с тях. Няма човек на земята, който да не страда от нещо, или от някого. Следователно, болестите са следствие от нещо. Необходимо е, да се лекуват чрез отстраняване на причината, било то битова или обществена. Ако не бъде отстранена, човек цял живот ще боледува, колкото и да се лекува, независимо при лекар, или лечител. Ето защо, трябва да се научим да се справяме с несгодите и емоциите, иначе нищо не може да ни излекува. Необходимо е да неутрализираме злото в себе си по пътя на Доброто, Етиката и Любовта. Както се казва: „Любовта е най- пряката пътека към всяко сърце. Доброто може да разтопи злото и отчаянието.”
Кой в крайна сметка боледува психически? Който непрекъснато недоволства. Влиза в противоречие със себе си и околните. Не може да владее чувствата и емоциите си. Не знае какво иска. Такива хора се наричат глезени. Те не желаят никой да им противоречи, а ако някой се осмели - тежко му. Този човек е конфликтен и всезнаещ.
От тук следва, че болестите са следствие от делата на хората.

Рубриката се води от Мари Шуан. Ако имате въпроси относно настоящата тема, можете да се обръщате към нея. Отговори ще получите в следващия брой!
 

Създадено: 10/12/2010 : 11:21
Обновено : 10/12/2010 : 11:22
Категория : Психика, природа, здраве
Страницата е посетена 303 пъти


Версия за печат Версия за печат

Коментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

Рубрики

Психика, природа, здраве

Кой, кога и защо?

Страница за теб - нашето бъдеще

Туй що е българско се е наше

Литература и изкуство

Историята и философите

Духовни простори

Наука за живия Бог

Нашите съдби и проблеми

Религиозен кът

Любопитно и забавно

Файлов архив

Тук ще може да преглеждате отделен брой от в. "Сияние" .

1 бр  2 бр 3 бр 4 бр 
5 бр  6 бр   7 бр 8 бр

От вас и за вас

За вас

От вас

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Информация
Ред. колегия:
Мария Герасова, Петър Граматиков, Иван Миленков, Емилия Казанджиева.
Дизайн: Таня Темелкова
^ Нагоре ^