Любопитно и забавно - 3. Човекът, който...
Човекът, който разчита древните езици чрез бустрофедон
 
Градът Филипополис, по настоящем Пловдив, е град на Божествената деветорка, за която пише, или е разказано в книга “За мъртвите.” Тук е Долен Египет.
Деветорката засяга град Филипополис и не значи, че Филип Македонски е дал името на този град. А значи прочетен, по бустрофедон, дава на Део - булгари писмо. То е датирало 3-4-ти век пр.н.е. И е считано за гръцко. Ние сме митическите гърци. Ние сме атлантите- титани. Тези хълмове са строени изкуствено. Тук са девет тепета. Над тях вали силна, мощта енергия и тези, които са биоенерготерапевти, са приели от тази енергия.
orphei1.jpg   orphei2.jpg

         Филипополис дава девет нули, тъй като се разпадат глаголически и буквата Ф се състои от една черта.
Знае се от Черноризец Храбър, че прабългарите са писали черти. Буквата Ф се пресича с една черта и дава две нули. И, която е Н, се разпада на три нули, което дава седем. Глаголическото И е О. Или Филипополис дава девет нули, с девет лъча над тепетата. Ние, тука на земята, не сме виновни за унищожаването, но имаме много големи врагове - планетарни, които знаят нашата истина и продължават да работят за затриване на Божественото начало, защото сме свързани с Божествения свят. Нашата история, която мога да я покажа на гръцки текстове - разчетени надписи, стават български текстове.
Надписът от село Езерово, който се намира в Пловдивско, е разчитан от 21 световни специалисти. Аз бях 22-я и го публикувах през 1990 година.
Четворката е мой земен знак - кон. Аз съм номер четири. Всеки един от вас работи и приема на дадена честота.
В тези седем реда от надписа, който беше публикуван във вестник “Земеделско знаме,” излезе хроника на български език, от гръцки текст. Надписите са маюскулни. Те са наши. Маюскулно, значи омниоскално, на космически, върху скали.
Тези хълмове са строени изкуствено. Те са девет, а римляните имат седем. София е материалният град на Атланта. Искър се чете Едем. Своге е Божественият Арон - на Бога Ра. Едем се чете М. Хемус е Стара планина, а Емък е територията на България. Тя е Божествена. Рая на земята. И реката Искър – райка - на така, овака се чете.
Филипополис е градът на Божествената деветорка, която държи ключа на световните езици, които бяха 3000 на брой, сега са 300.
Аспий - на английски значи говоря. Така на територията Хеоп с- Буда, Брама, Мохамед, Аллах, значи сила. При Халла, свързване на двете Л, става АЕО-Н.
Оманой е Аллах. Ной е началото. Това е Лоан /на английски, бройна система/.Тук има стройна методология, която е на булгар, от времето на Атлантида - на атлантите титани. Бог - значи Део.
Теодор е транскрипция на ТД - Деодор, от рода Део - от руски Дар, Божидар. Всички имена са логически и програмират човека на планетата Земя - за какво е дошъл, за какво се е прераждал.
Аз водя звездният код на Нострадамус. Той е българин, от Преслав. Другото е френска версия. Името се чете отзад - напред. Европейците смятат, че е било латинско. Нострадамус, значи ум, от род наш. СШ е методологията АО. Ум се разпада с Е. Всеки от вас носи ум, но вие не знаете, че е милиарди нервни клетки и чрез тях, държите връзка със света. Че вие сте част от общото тяло. Че никога не са идвали от други места цивилизации. Че те са около нас. Ние сме отивали и сме се връщали. Че гроб е свързан с Бога. Малката буква Р - значи земя. Бог със земята.
Нашият език - българският, е на Бога Ра. Той е вселенски. Чете се така: Шоп е Бог-богоров.
Емилия Казанджиева

Създадено: 15/10/2010 : 09:58
Обновено : 11/11/2010 : 08:22
Категория : Любопитно и забавно
Страницата е посетена 251 пъти


Версия за печат Версия за печат

Коментар:


Коментар №1 

PAVLINA 27/10/2010 : 21:19

Изклюючително интересен материал. Накара ме да се замисля за историята на българите и да се гордея, че пренадлежа на тях.
Рубрики

Психика, природа, здраве

Кой, кога и защо?

Страница за теб - нашето бъдеще

Туй що е българско се е наше

Литература и изкуство

Историята и философите

Духовни простори

Наука за живия Бог

Нашите съдби и проблеми

Религиозен кът

Любопитно и забавно

Файлов архив

Тук ще може да преглеждате отделен брой от в. "Сияние" .

1 бр  2 бр 3 бр 4 бр 
5 бр  6 бр   7 бр 8 бр

От вас и за вас

За вас

От вас

Брояч

   всичко

   посетители онлайн

Информация
Ред. колегия:
Мария Герасова, Петър Граматиков, Иван Миленков, Емилия Казанджиева.
Дизайн: Таня Темелкова
^ Нагоре ^