Нашите съдби и проблеми - 3. Земните излъчвания
Земните излъчвания - проблем на цялото човечество.
Тайнствената сила от дълбините
 
Човек не ги чува, не ги вижда, не ги подушва. Те проникват през бетон и стомана, в нашите къщи, апартаменти, спални. А също и автомобилите ни. Земните лъчи - една опасност, която ни застрашава.
Тя е ходила при десетки лекари - никой не можел да й помогне. При най-малки усилия, стройната като тръстика жена, вече не можела да изкачи дори няколко стъпала. Било истинско мъчение, подсилено от депресия, безсъние и стомашни язви.
“Един ден прочетох в медицинско списание статията за земните излъчвания. Започнах да се занимавам с тази тема. Поканих в жилището си геопатолог - изследовател на земни излъчвания. Само след няколко минути човекът, въоръжен с “вълшебна пръчица“, направи откритие. На мястото, където беше леглото ми, се кръстосваха две водни жили - земни излъчвания. Още същата вечер преместих леглото си в друг ъгъл на стаята. Ако искате вярвайте, но след два - три месеца, бях здрава като камък. И то без никакви “лекарства” - сподели жената.
Земните излъчвания - една тайнствена опасност от дълбините, която у нас или не се взема на сериозно, или се премълчава. Защото дълго време електромагнитните вълни се смятаха за фантасмагории на някакви съмнителни изследователи. Заблуда, нерядко с фатални последици.
Преди години, двама учени от университета в Мюнхен, след задълбочени физически проучвания стигнаха до извода, че земни излъчвания съществуват. Лъчите възникват при пресичане на водни жили. Тези жили, или артерии, са нещо обичайно в геологията. Тяхното въздействие може да причини смърт. Понякога са необходими дълги години, докато разкрият тайната си.
koli.jpgПо пътната мрежа непрекъснато стават катастрофи, блъскат се коли по необясними причини. Така пише в протоколите.
Ето един пример, без да цитирам имена. Шофьорка, пътувала по шосето от София за Пловдив. Попада в насрещното платно и се сблъсква с летящата срещу нея кола. Загиват трима души, двама са с опасност за живота. Полицията констатира “При неизяснени обстоятелства.”
През есента на 1990 година, в резултат на измервания извършени от работна група в Южна Германия се установява, че на местата, където е имало катастрофи, са намерени земни излъчвания.
Измерванията бяха извършени от реномиран физик, професор д-р Карл-Ернст Лоц от Биберах, дългогодишен преподавател във Висшия строителен институт. Лоц заявява, че изследванията му могат да се смятат за доказателство за взаимозависимост между земните излъчвания и пътнотранспортните злополуки.
Ето, това трябва да се има предвид, къде се строят жилища, пътната мрежа, особено кръстовищата. И ако има такива зони, да се неутрализират на самото място.
Да се правят проучвания в жилищата преди се строят и да не се строи на такива места.
Това е една даденост на природата и ние не можем да я избегнем, но поне можем да си помогнем.
Материалът предостави Петър Иванов
 

Създадено: 15/10/2010 : 09:51
Обновено : 15/10/2010 : 09:51
Категория : Нашите съдби и проблеми
Страницата е посетена 237 пъти


Версия за печат Версия за печат

Коментар:

Вси още няма коментари.
Може първи да добавите коментар!

Рубрики

Психика, природа, здраве

Кой, кога и защо?

Страница за теб - нашето бъдеще

Туй що е българско се е наше

Литература и изкуство

Историята и философите

Духовни простори

Наука за живия Бог

Нашите съдби и проблеми

Религиозен кът

Любопитно и забавно

Файлов архив

Тук ще може да преглеждате отделен брой от в. "Сияние" .

1 бр  2 бр 3 бр 4 бр 
5 бр  6 бр   7 бр 8 бр

От вас и за вас

За вас

От вас

Брояч

   всичко

   посетители

Информация
Ред. колегия:
Мария Герасова, Петър Граматиков, Иван Миленков, Емилия Казанджиева.
Дизайн: Таня Темелкова
^ Нагоре ^